A Disney + áremelkedése hatályba lép március 26-án, ezért fogd meg a pénztárcádat – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.14. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Disney + logó nyitva az Apple laptopon, egy tál popcorn mellett
AFM Visuals

Disney + csak bejelentette amikor az első áremelkedés életbe lép: március 26. Tudtuk, hogy az 1 dolláros emelés Disney néven következik tudtára adta csak az összes izgalmas új bemutatása után Csillagok háborúja, Csoda, és a Pixar sorozat a következő hónapokban érkezik a streaming szolgáltatáshoz.

Most az alap előfizetési lehetőség havi 7,99 dollárba (vagy évente 79,99 dollárba) kerül. Hasonlóképpen a Hulu opcióval támogatott Disney-csomag havi 13,99 dollárra nő, és ugyanez a hirdetés nélküli terv havonta 19,99 dollárt fog futtatni. A jelenlegi ügyfelek ezt tükrözik március 26-i első számlájukon. Ha néhány dollárt szeretne megtakarítani az előfizetésen, akkor a változás életbe lépése előtt egyéves üzletkötés 10 USD-t fog megtakarítani.

Disney + bejelentkezési képernyő az áremelkedés részleteivel
Disney

Az áremelkedés lehetővé teszi a Disney számára, hogy finanszírozza ezt az új programozási táblát, amely több tucat izgalmas új projektet jelent. Sok ilyen sorozat rendkívül magas produkciós értékéről ismert – a jelmezektől kezdve a CGI-ig -, így a túra segítségével a Disney megtérülhet itt. De a hasonló műsorokkal Obi-Wan Kenobi, Ahsoka, Az Új Köztársaság rangjai, A Sólyom és a téli katona, és Loki a láthatáron új eredeti Disney-filmekkel és a Pixar és a National Geographic tartalmaival együtt úgy tűnik, hogy egy havi plusz dollár megéri a költségeit.

Forrás: Disney
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok