A Disney törli éves útlevélprogramját

Avatar admin | 2021.01.16. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A Disney megszakítja éves útlevélprogramját

Fénykép: Allen J. Schaben (Getty Images)

Tíz hónappal azután, hogy a Disneyland bezárta kapuit a COIVD miatt, a Disney Parks hirtelen bekapcsolódott bejelentett hogy befejezik az éves útlevelek programját és visszatérítést nyújtanak a meglévő ügyfeleknek. Ígéretet tettek a népszerű korlátlan bérlet pótlására, de valószínűleg nem kínálják fel, amíg a világjárvány visszahúzódik.

A Premier Passport, egy másik típusú éves bérlet, amely belépést biztosít mindkét parti parkba, szintén törlésre kerül WDW News Day, egy Disney Parks-központú híroldal. A kiemelkedő Premier útlevelek 2021. március 31-ig továbbra is aktívak maradnak A Walt Disney World vidámparkok és juttatások, amelyek után törlik őket. Minden 2020. március 14-én érvényes éves bérlet arányos visszatérítésre jogosít fel bérletük fel nem használt Disneyland részének visszatérítéséért, amelynek részletei a következő oldalon találhatók: ezt a Disneyland webhelyet.

Több mint egymillió ember használta a többlépcsős éves bérletet, amely exkluzív juttatásokat kínált, például órák utáni utazási időket, különleges eseményeket, filmek bepillantását és kedvezményeket. A program vége sokkolta a hűséges rajongókat, különösen a kaliforniai rajongókat, ahol a két vidámpark – a Disneyland és a Disney California Adventure – életképes napi vagy heti társalgássá vált a helyiek számára. Sok megdöbbenését és megdöbbenését fejezte ki a közösségi médiában.

Néhány juttatás még mindig megmaradt. A Disneyland azt is bejelentette, hogy azok az utasok, akiknek aktív bérlete van 2020. március 14-től, továbbra is kedvezményeket kaphatnak árukról, élelmiszerekről és italokról a Disney belváros és a Buena Vista utca nyitott helyszínein. 30% -os kedvezmény jár bizonyos üzletekből, hétfőtől csütörtökig, február 25-ig. a Los Angeles Times-on.

Azt, hogy egy új éves bérletprogramot mikorra lehet újra felajánlani, vagy ugyanazokkal a juttatásokkal jár-e, továbbra sem biztos. A kaliforniai vidámparkok csak akkor nyithatók meg újra, ha a COVID átviteli sebessége eléri a minimális szintet, ekkor a park kapacitása 25% -ra korlátozódik, és valószínűleg fenntartásokat igényel. Addig a Disneyland szunnyadó parkolóit jó hasznára fogják használni – mint Orange County-nak az első hatalmas oltási hely.
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok