A Disney + könnyebbé tette az Ad-mentes Hulu csomagolását – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.02. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

A Disney +, Hulu és ESPN + logók illusztrációja.
Ez az egyetlen csomag, amely tartalmaz hirdetés nélküli Hulut. Disney

Teljes munkaidőben heverő burgonyaként és részmunkaidőben olcsó skate-ként az utolsó dolog, amit meg akarok tenni, az a streaming túlfizetése. De mindig is kerülgettem a Disney népszerű, 13 dolláros szolgáltatási csomagját, mert a Hulu hirdetésekkel támogatott verziójával érkezik, és nem akarok hirdetéseket! Most, A Disney 19 dolláros tervet kínál ez tökéletes az olyan emberekhez, mint én. Tartalmazza a Disney + -ot, az ESPN + -ot, és, kitalálta, reklámmentes Hulu!

A Disney 19 dolláros szolgáltatási csomagja 6 dollárral olcsóbb, mint külön feliratkozni a Disney + (7 dollár), az ESPN + (6 dollár) és a hirdetésmentes Hulu (12 dollár) előfizetésekre. És még akkor is, ha nem érdekel az ESPN +, ez az üzlet ugyanannyiba kerül, mint egy egyedi Disney + és Hulu előfizetés, tehát olyan, mintha ingyen kapná az ESPN + szolgáltatást. Még mindig győzelem!

Míg ez a csomag eredetileg 2020 decemberében indult, csak a mai napon ajánlották fel a hulu-ügyfelek kiválasztására. És bár 2019-ben egészen a reklámmentes Hulu csomagolása a Disney + és az ESPN + segítségével lehetséges volt, ugorj át a karikákon hogy ezt tegye.

De mi van, ha már feliratkozott ezekre a szolgáltatásokra? A Disney lehetővé teszi a meglévő fiókok megtartását a kötegelés után, amennyiben mindhárom fiók azonos e-mail címhez van kötve. Lépjen be az ESPN + vagy a Hulu fiókbeállításaiba, és győződjön meg arról, hogy ugyanazt az e-mailt használja, mint a Disney + fiókja, hogy minden a megfelelő módon működjön. (Először jelentkezik be a Disney + -ra? Használja ugyanazt az e-mailt, amely a Hulu- és az ESPN + -fiókjához tartozik.)

Az új 19 dolláros Disney csomag a legtöbb ügyfél számára elérhető, de lehet, hogy nem mindenki számára működik. Látogasson el a Disney csomag oldalára, hogy megnézze, működik-e az üzlet az Ön számára. A Disney 13 dolláros csomagja a hirdetésekkel támogatott Huluval továbbra is elérhető a cégen keresztül köteg oldal.

Forrás: Disney keresztül A perem
Source link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok