A DIY BBQ Repair teljes útmutatója: 5 bennfentes tipp

Avatar admin | 2021.03.18. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Az otthoni grillmesterré válás több erőfeszítést igényel, mint pusztán egy grill megvásárlása, a szomszédok összegyűjtése és minden hétvégi felgyújtása. A grill általános karbantartása elengedhetetlen, ha azt reméli, hogy készülékét az elkövetkező években is újszerű állapotban tartja. Ha nem sikerül karbantartania az új grilljét, akkor befektetése lángba borulhat. A tisztátalan rostély végül tűzveszélyt jelenthet. A főzés után visszamaradt elszenesedett maradvány aminosavakat és vegyi anyagokat is tartalmaz, amelyek ártalmasak lehetnek, ha az ételt fogyasztják.

A teljes útmutató a DIY BBQ javításhoz

Ha tisztában van a figyelmeztető jelekkel, akkor felismeri, amikor a barbecue javításra szorul. Néhány barbecue vörös zászló között szerepel a grill gyújtásának képtelensége, egyenetlen lángok, törött gázszabályozók, gázszivárgások, egyenetlen fűtés és felesleges füst. Ez a lehetséges grill problémák felsorolása megfélemlíti az első ízű grilleket és a tapasztalt profikat. A legjobb, ha a grillével kapcsolatos problémákat azonnal megoldja, hogy elkerülje a felesleges szorongást. Vannak, akik szakember segítségét kérik Palm Beach grill javítás szolgáltatásokat a szükséges javítások elvégzéséhez. Mások úgy döntenek, hogy egyedül vállalják a grillük karbantartását. Ha fel akarja tekerni az ujjait, és egy barkácsoló BBQ javítási projektet szeretne megoldani a következő grill-szezonra való felkészülés érdekében, olvassa el öt bennfentes tippet, amelyek segítenek a legnehezebb javításban is.

Alaposan tisztítsa meg évente legalább egyszer

Használatának ideje alatt viszonylag tisztán kell tartania a grilljét. Mindennap drótkefével mindig kaparja meg a megmaradt ételdarabokat a főzési felület tisztításához. Főzés után futtassa a grillt a lehető legmelegebben, hogy megégesse a megmaradt ételt vagy zsírt. A mindennapi gondozás mellett meg kell tisztítsa meg mélyen a grillt évente legalább egyszer, hogy minden hatékonyan működjön. Távolítsa el a rácsokat, hogy később súrolja, és tegye félre a sziklákat. Vizsgálja meg a gyújtókat és az égőket is, mielőtt elkezdené levakarni a maradék szennyeződést.

Telepítse és rendszeresen tisztítsa meg a csepegésgátlót

Ha szeretné megtalálni a módját annak, hogy a zsír és a hús csöpögjön a grillező alján, helyezzen el egy univerzális csepegésvédőt. Szinte bármely lakberendezési üzletben megvásárolhatja a védőeszközt. A védőburkolat V-alakja megfogja a zsírt, és megakadályozza, hogy a maradék grillt bevonja.

Cserélje ki a gyújtási rendszert

A gyújtásrendszer cseréje a grillen ijesztő feladatnak tűnhet. Sajnos a piezoelektromos gyújtás jellemzően sokba van telepítve új BBQ grillek nem tart sokáig. Mint ilyen, érdemes ezt a barkácsolási projektet a hátsó zsebében tartania, ha azt tapasztalja, hogy gyakran dobál gyufát a grillre, hogy meggyújtsa. Új gyújtószerelvény számos hardverüzletben vásárolható meg, és viszonylag olcsó.

A teljes útmutató a barkácskészítéshez szükséges BBQ javításhoz - a grill tisztítása

Ellenőrizze a grillégőket

A grill gyújtási rendszeréhez hasonlóan ellenőrizni kell, hogy a grillégők működnek-e. Ha az égők gyorsan világítanak és egyenletesen égnek, akkor tudni fogják, hogy készen állnak az indulásra. A grillezési szezon megkezdése előtt távolítsa el az égőket, és csőtisztítóval és drótkefével alaposan súrolja meg. Ha a grillégők hibásak, könnyedén kicserélheti őket újakkal a boltból.

Adjon a grillnek egy új festékréteget

Létrehozhatja egy régi grill újszerű megjelenését valami olyan egyszerűvel, mint a jobb festékréteg. A külső héj rendkívüli kopást mutathat, elsősorban akkor, ha több éve a grill tulajdonosa. Kezdje azzal, hogy zsírtalanítja a grill külsejét egy elektromos alátéttel. Ezután elkezdheti a külső csiszolását, mielőtt végül friss festéket adna hozzá.

Grill Master 101

Miután feldobta a grillét és alkalmazta az utolsó simításokat, pillanatok alatt készen áll arra, hogy igényelje a grill-master címet. Ne feledje, ne hagyja, hogy a kertben lévő grilltervek füstbe boruljanak. A savanyú nyári ünnepek megelőzése érdekében készítse elő grilljét az előttünk álló feladatra.


Source link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok