Gyertyatartó házilag: 4 ügyes ötlet + videó

Avatar Gadam | 2023.01.23. 58 Views 0 Likes 0 Ratings

58 Views 0 Ratings Rate it

gyertyatartó házilag

Meglepően kreatív megoldások léteznek, ha házilag adnád a fejed gyertyatartó készítésére. Amikor utánanéztem az ötleteknek, sokszor a „hogy ez nekem nem jutott eszembe” felkiáltással csaptam a homlokomra. Olvass tovább, és ismerd meg ezeket az otthoni gyertyatartó megoldásokat.

Gyertyatartó házilag ötletek

Nem gondolád, de a legegyszerűbb, olykor leghétköznapibb tárgyakból lehet gyertyatartót készíteni.

  • Hőálló üvegek
  • poharak
  • konzervdobozok
  • kiszuperált befőttes üveg

Persze mindegyiket kicsit ki kell csinosítani, mielőtt gyertyatartóként használnád őket. Ha alaposan lekaparod róluk a feliratokat, majd pedig lefested őket akár különböző színre, máris igényesebb kinézetet varázsolhatsz nekik.

Gyertyatartó házilag tippek videó

Ebben a videóban a fentebb felsorolt megoldások közül is láthatsz néhányat, viszont van egy két komplikáltabb módszer is. Mindenképp érdemes végignézni ezt a rövid bemutatót. Természetesen az elkészített gyertyatartók nem csupán gyertyának, hanem akár hangulatvilágításnak is megfelelhetnek.

Erre is találsz példát a 4 variáció között.

A következő videóban ugyancsak hétköznapibb tárgyakat használnak házi gyertyatartó készítésére, azonban ha lehet mondani, még dizájnosabb, elegánsabb eredményt kapsz, ha a bemutatóban látottakat követed.

Itt azt is megnézheted, hogyan érdemes lefesteni az üveget vagy bármit, amit gyertyatartóként szeretnél bevetni a későbbiekben. És emiatt szeretnéd eltűntetni az eredeti használatra emlékeztető nyomokat.


58 Views 0 Ratings Rate it