A DIY orvos megoldások a kereskedőkkel való együttműködéshez

Avatar admin | 2021.02.01. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Most vettél egy új autót a kétrészes életterved részeként.

Évek óta takarékoskodik, szinte minden piacon lévő autó után kutat, és tesztvezetéssel 16! Ön egy négykerék-meghajtású, családos személygépkocsit keresett. 26 000 fontba került. 4 évig ingyenes szervizeléssel járt, és egy évig adóztatják.

Elolvasta és kétszer is elolvasta a bérleti szerződéssel járó összes papírt. Mindössze annyit kell tennie, hogy biztosítsa mindenféle baleset, lopás stb. Ellen, 330 fontért, és elhajtja.

Hirdetőtábla

Gyorsan előre 12 hónapot élettervének 2. részébe. Az autó lenyűgöző, épp ez az, amire vágyott, és soha nem hagy cserben. Nagyon örülsz, hogy időt szakítottál rá, és ennyi időt fordítottál a kutatásra.

Most már készen áll arra, hogy pár szobát hozzáadjon a házához. 800 fontot költött egy építészre, 206 fontot a bővítmény tervezési engedélyére és 427,50 fontot arra, hogy az építési szabályzat jóváhagyását megkapja a terveire.

Felhívsz 3 építõt. Közülük kettőt talált a helyi lapban, és egyet, amelynek kártyáját a helyi bolt hirdetőtáblájáról vetted elő.

Egyenként jönnek körbe, és megmutatja nekik, mit akar. Mind kedves srácok. A kettes szám, Jack, mégis kiemelkedik. Milyen kedves srác! Majdnem sírásra késztetett, amikor mesélt a nővér szállóról, amelyet épp befejezett, és milyen boldog volt, hogy valamit tett csodálatos gondozóinknak. És nem volt áfaregisztrált, így Ön 20% -ot spórol meg! Megkapta az állást.

A hetet készpénz szétválogatásával töltötte, hogy pénzt takarítson meg magának, és pénteken jött össze 10 000 font befizetéséért. Azt mondta, hogy a következő hétfőn indul. A terv kezdett összeállni.

DIY orvos kívánt eredmény építési szerződés

Aztán minden elkezdett kibontakozni. A srácok az első napon megérkeztek, és a kisteherautó-sofőr megdöntötte a kapufát. Ez nem volt olyan rossz, mert balesetek történnek, és azt mondták, hogy a végén újjáépítik.

Aztán az ugrás felbukkant. Nem is gondoltál egy átugrásra, és most a meghajtóban van, az autót az úton kell leparkolni. Meddig mondta Jack, hogy mindez tartani fog? Azt kívánta, bárcsak feltenne még néhány kérdést.

Csak volt ideje üdvözölni és „Segítsen magának egy teát vagy kávét”, mielőtt elindult volna dolgozni.

Izgatottan látom az első nap eredményeit, amiket hazavágtál. A garázs ajtaja nyitva, a konyha pedig rendetlenségben! Nem úgy néz ki, mintha bármit is végeztek volna, és senki sem lenne a közelben. Jobb, ha felhívod Jacket.

Senki sem kérhetett volna többet bocsánatot. Azt mondta, hogy a tervek szerint nem tudja lehúzni a garázst, mert az még mindig tele volt cuccokkal. Amikor azt mondtad neki, hogy azt kérted, hogy csak dobja ki a cuccot a bankjegyben, amelyet a borítékba tett a készpénzzel, azt mondta, hogy még nem nyitotta meg a készpénzt … Sajnálom.

Amikor a fiúk telefonáltak, hogy a garázs tele van, azt mondta nekik, hogy menjenek át a másik munkahelyre, és biztosan úgy mentek el, hogy nem zárták be a garázs ajtaját. További elnézést. Na jó, most rendezve van. Menjünk tovább. Jack azt mondta, hogy mindez 5 héten belül véget ér.

A következő napok rendben vannak, és láthatja, hogy a dolgok haladnak, de úgy tűnik, soha nem több egy srác dolgozik, amikor hazaér vagy későn megy dolgozni. Jack azt mondja, hogy van pár munkahelye útközben, és a legények előre-hátra mennek közöttük, hogy utolérjék őket pár szaggatott hetes időjárás után. Úgy tűnik, rendben van. A dolgok hamarosan felgyorsulnak.

vár

Pedig nem. Párszor nyilvánvaló volt, hogy egyáltalán nem volt senki, és manapság nagyon nehéz megfogni Jacket.

Pár hét múlva a garázs leáll, de nagyon kevés más történt. Ön megbeszélést szervez Jack-kel, amelyet az utolsó pillanatban lemond, de végül (3 nappal később) úgy érkezik, mintha szellemet látna.

Ez alatt a három nap alatt aggodalmait fejezte ki barátaival, nyilvánvalóan könnyelműen, mivel nincs miért aggódnia, de azért szerette volna megkapni a véleményét, mert csak ez a kis zokogás van.

Kiderült, hogy Jack becsapta a kisteherautóját, és azt leírják. Meg kellett vásárolnia egy másikat, és kevés maradt az anyagiakhoz szükséges pénzből. Kérem, tudná előlegezni a következő fizetést?

Most riasztó harangok csengenek. Mit kell tenni? Sajnálom, Jack, nem számítottam arra, hogy többet fizetek, amíg le nem fektettük a padlólapot, és úgy néz ki, hogy ez még mindig valamilyen úton van, és be kell jelentenem a banknak egy nagy összegű visszavonást.

Mellkasi lesz, te kicsit félsz. Azt javasolja, hogy menjen le a kereskedőkhöz, és fizesse ki az anyagmérleget. Azt mondja, hogy nem fogadják el a pénzét, mert az az ő számlája, neki magának kell fizetnie. Valami nincs rendben, valami nagyon nincs rendben.

Csak remélni tudjuk, hogy ez soha nem történt meg veled. A tény azonban az, hogy évente 100 000 emberrel történt és történik még mindig (fogyasztói jogok szakértője .co.uk).

A jó hír az, hogy soha nem szabad megtudni, hogy építője cowboy-e, és bármilyen építkezéssel bármilyen szerződéses munkával, szerződés nélkül együtt dolgozni őrültség.

Az otthona olyan, így értékes és mégis, amint azt a fenti igaz történetből (vagy annak egy részéből) láthatjuk, több erőfeszítést fektetünk a megfelelő autó megtalálásába, mint a megfelelő Buildert. Honnan indulsz? Hát DIY doktor természetesen!

Sok éven át azon dolgoztunk, hogy megoldást nyújtsunk a cowboy problémára. Nekünk van most kiadott egy fehér könyvet arról, hogy ez a megoldás hogyan működhet az Ön számára. A Fehér Könyv felhasználható szerződésünkkel – A kívánt eredmény építési szerződés – és ez a két dokumentum együtt biztonságban fogja Önt.

A nagyobb biztonság érdekében kereshet kereskedőket a Barkácsdoktor Keressen egy kereskedő oldalt és mielőtt az építõk egy interjúra jönnének, képet kaphatnának a kívánt munka durva áráról Árdoktor.

Az otthona a kastélya, de megfelelő védekezés nélkül meglepően könnyű, hogy ezek az okos gazemberek miként tudják megtörni a védekezést. Ha valamilyen munkát végez, és egy kicsit hiányzik az idő, kérjük, olvassa el legalább a következőket:

DIY orvos útmutató a kereskedőkkel való együttműködéshez és a cowboy építők elkerüléséhez

Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok