A Facebook-közösségek felfedezetlen ereje

Avatar admin | 2021.03.10. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Biztosan milliószor hallotta ezt, hogy a organikus elérés a Facebookon mítosz. De mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy ez nem igaz, és feltörtük az utat.

A szerves elérés érdekében vállalja az embereket, hogy megmentse az embereket, hogy ne fulladjanak el a zavaros iszapmedencében. Segítő kezek kölcsönzése szakértői útmutatással kettős haszna lesz, elvégzi az alapvető trükköt.

Először is megbízható és megközelíthető márkanévvé válik az apró-csekély lekérdezések során. Másodszor, a közösséged az ön nevében fog beszélni, kezeskedik a márkád mellett.

Most hogyan lehet ilyen ígéretes teret létrehozni? A keresésnek biztosan vége lesz a Facebook közösséggel.

És ha valami olyasmit keres, amely megalapozza a kifogástalan Facebook-marketinget, akkor rátok is fedeztük. Töltse le a Facebook Marketing e-könyv ingyen, hogy megkapja a legjobb bennfentes tippeket és hackeket a Facebook számára.

Térjünk vissza a fő témához – a Facebook közösségekhez!

Mi az a Facebook közösségi oldal?

Számos Facebook oldaltípus foglalkozik a vállalkozás jellegével. A Facebook közösségi oldal az egyik közöttük. Kizárólag általános témáknak és beszélgetéseknek szentelve.

Ezek a ritmus nélküli oldalak nagyon érdekesek, és sokrétű perspektívával rendelkeznek, közös céllal. Az összes közösséghez hasonlóan itt is hasonló gondolkodású emberek osztják meg gondolataikat és kérdéseiket.

Ez a szegregáció kulcsfontosságú, mivel kizárólag a kapcsolatokra összpontosít, nem pedig a zavaró promóciók spam útvonalaira. A Facebook maga említi, hogy ezt a kategóriát vezették be, szem előtt tartva, hogy a Facebook Közösség védi felhasználói érdekeit.

A Facebook közösség keresett teret kínál a bőséges kreativitáshoz és inspirációhoz, csökkentve az eladó zaját. Foroghat valami nemes ügy vagy akár tapasztalatok körül is.

Számos Facebook közösségi oldal kihúz információkat a Wikipedia cikkeiből. Az oldalak ezután a Wikipedia adatait mutatják be az érintett témáról, a valós idejű, ugyanarról beszélő bejegyzésekkel együtt.

Facebook-Marketplace-Community

Itt van egy példa egy Facebook közösségi oldalra. Facebook Marketplace közösség egy oldal több eladónak és vevőnek. A világszerte elterjedt közösség ezt az oldalt használja vásárlásokhoz. Megvan 17 millió kedvelés és 18 millió követő.

Miben különbözik a Facebook közösségi oldala az üzleti oldaltól?

Facebook oldal

Tehát, amikor Facebook-oldalt készít, találkozik ezekkel a lehetőségekkel. Amint világosan megfogalmazták, az üzleti oldalak kizárólag bizonyos márkákhoz tartoznak, hogy több ügyfelet tartsanak fenn és népszerűsítsék szolgáltatásaikat.

Másrészről, közösségi oldal az éleslátó bejegyzések megosztására szolgál egy közösségben vagy olyan emberek körében, akiknek közös érdeke és kedve van. Egyetlen hatóság nem köti az irányítását.

Míg a az üzleti oldal hivatalos, és a hivatalos bejelentések központja, a közösségi oldalak könnyed, átlátható és őszinte tartalommal bírnak. Ezek a megbeszélések gyorsan összekapcsolódnak a közösséggel, emberségesebbé és megbízhatóbbá válik.

Egy másik létfontosságú különbség a takarmányban rejlik. Előfordulhat, hogy a közösségi oldalak nem rendelkeznek általános hírcsatornával, mint egy üzleti oldal, de megemlítik őket.

Közösségi oldal-beállítás

Kérjük, vegye figyelembe, hogy A Facebook átveheti üzleti oldalát, és bármikor megváltoztathatja a közösséggel.

Ha már van üzleti oldala, és kíváncsi arra, hogyan változtathatja meg a Facebook-oldalt vállalkozásról közösségre, akkor szerkessze az oldalkategóriát az Oldalbeállításokból.

Hogyan lehet közösségi oldalt létrehozni a Facebookon?

Ha véletlenszerű általános kulcsszavakat és kapcsolódó oldalakat ír be, amelyek nem jelennek meg a keresési listában, a Facebook létrehoz egy önállóan kezelt oldalt.

Mint már említettük, ez az oldal közvetlenül a Wikipédiából szerzi az információkat.

Ha azonban felhasználó által kezelt közösségi oldalt szeretne, kövesse ezeket a lépéseket.

Oldal létrehozása

1. lépés: Nyisd ki Hozzon létre egy oldalt fülre.

2. lépés: Add oldal neve és biztosítja a fülbemászó leírás.

3. lépés: Írja be a kategóriát a kategóriába és válassza a közösség opciót a legördülő menüből.

4. lépés: Kattintson a Oldal létrehozása gomb.

5. lépés: Adjon hozzá egy szalagcím kép és profil kép.

A mobil nézetre váltáshoz a jobb felső sarokban válthat az asztali és a mobil ikon között.

A legnépszerűbb rajongói jelvény kihasználása a hivatalos lap közösségi fülén

Ha már van egy csillagos Facebook-oldalad, akkor ezt a funkciót a legjobban szeretni fogod – Community fül!

A Közösség fül egy rejtett gyöngyszem, amely bemutatja a közösségi statisztikákat. Ezt a lapot elrejtve megtalálhatja hivatalos oldalának „Tovább” szakaszában.

A rajongói vannak rajongói jelvényük időtartamával, oldalcsoportokkal, az oldalkövetők számával és az oldal tetszéseivel, az említett bejegyzésekkel és egyebekkel. Sőt, ez a hivatalos lapok egyik kötelező lapja a legtöbb kategóriában.

Oldalkészítés

Itt van egy példa A Shopify közösségi lapja. Bemutatja a legnépszerűbb rajongóikat, a márkájukat megemlítő nyilvános bejegyzéseket és a látogatók képeit. Ez azt is mutatja, hogy a Shopify-nak hatalmas 3,9 millió követő és 3,7 millió oldal tetszik.

A legjobb rajongók jelentik a legérdekesebb részt a Közösség lapon. Bemutatja az Ön üzleti oldalának ultraaktív látogatóit, akik a márkanevű bejegyzésekkel kommunikálnak a legjobban, és pozitívan járulnak hozzá.

Minden héten frissül, és miután kvalifikálta magát, be- és kikapcsolhatja magát, hogy megjelenjen a közösség lapján.

facebook-jelvény

A Facebook Badge funkció az oldalbeállításokból engedélyezhető. Válassza a Facebook Badge lehetőséget, és kapcsolja be a funkciót.

Ezek a legnépszerűbb rajongók nagy valószínűséggel belépnek az értékesítési csatornába. A Facebook látogatóinak ösztönzése a legjobb rajongókká válása a Facebook marketing stratégiája lesz.

A közösségi oldal és az üzleti oldal fenntartása meglehetősen nehézkes lehet. Tehát most inkább a vállalati oldal közösségi lapját használhatja. Kövesse ezeket a lépéseket egy közösségi oldal törléséhez.

Facebook-Oldal-Törlés

1. lépés: Nyissa meg a Beállítások az oldaladról.

2. lépés: Válassza a lehetőséget Oldal eltávolítása választási lehetőség.

3. lépés: Kattintson Végleges törlés.

4. lépés: Kattintson a Töröl gomb innen Oldal végleges törlése Felugrik.

Termelékenységi tipp:Ha később szeretné használni, törölheti az oldal közzétételét törlés helyett.

Ezzel megmentheti a két különböző oldal karbantartásától. Ezenkívül a közösségi fülnek nincs szüksége külön vezetői erőfeszítésekre, mivel a felhasználó által létrehozott tartalmat jeleníti meg.

Megduplázza az elkötelezettséget a Facebook csoporttal

A Facebook-közösség megbeszélése nem teljes, anélkül, hogy a Facebook-csoportokról beszélnénk. A Facebook csoport az elkötelezettség központja ami nélkülözhetetlen mindenkinél.

„A Facebook-közösségek olyan nagyszerű hely a közönségkutatás elvégzésére – és minden iparághoz vagy réshez általában van egy maroknyi csoport. Ezekben a kisebb vitaszálakban az emberek hajlamosak elzárkózni a zsargontól és a szószavaktól, és egyszerűen arról beszélnek, hogy mit akarnak elérni a mindennapi nyelv használatával. Ez valóban segít megérteni, mi a fontos számukra, és hogyan közelítik meg céljaikat és kihívásaikat. ”

ali-schwanke

-Ali Schwanke, Egyszerű Strat

Kezdjen el beszélgetni, megteremtve a tomboló vita színterét. Kapcsolatba léphet rajongóival úgy, hogy egyesével kapcsolatba lép velük. Oldja meg kérdéseiket, és tomboljon márkájával kapcsolatban a Facebook-csoportján.

A legjobb az több beszélgetést folytathat különböző beszélgetésekhez. Például, ha közösségi média marketinggel foglalkozik, csoportjai elkülönülhetnek az egyes közösségi média platformok megbeszélésein, ahol megoszthatja a releváns növekedési hackeket és tippeket.

Hubspot-csoportok

Hubspot népszerű a szuper dinamikus jelenlétével a Facebook piacon. Itt van négy csoportjuk 4k + tagok teljesen:

 1. Marketer a Marketerhez: Vitafórum a legújabb marketing iparági ismeretek megosztására
 2. Értékesítési szakemberek kollektívája: Vitafórum az értékesítési játék szintjének emeléséhez
 3. Social Media Marketingers Social Club: Vitafórum a közösségi média platformok stratégiáinak és csiszolt tartalmának felderítésére
 4. A HubSpot ügyfelei: Vitafórum üzleti problémákról és megoldásokról a HubSpot felhasználók számára

A nevek önleíróak és egyértelműek. Értékes csoportjaik kiváló helyek a csevegésre és a nyílt végű beszélgetésekre.

Vannak három típusú Facebook-csoport összesen az Ön igényeinek megfelelő magánélet alapján.

 1. Nyisd ki: A bejegyzések és a tagok nyilvános nézete
 2. Bezárás: A csoport és tagjai nyilvános nézete, de a bejegyzések csak tagokra korlátozódnak
 3. Titok: Csak a tagok férhetnek hozzá a csoporthoz és a kapcsolódó információkhoz

“A Facebook-csoportok lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjen a felhasználókkal egy adott témában, amely érdekli őket. Lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjen a közönségével, és mélyebb és értelmesebb beszélgetéseket folytasson velük.”

Donna Marie Antoniadis

-Donna Marie Antoniadis, ShesConnected

Tehát légy készen arra, hogy lebukjon. Könnyedén igénybe veheti ezeket a Facebook-csoportokat, számtalan előnyt élvezve. Használhatja őket oktatási eszközként, ügyfélszolgálati portálként, találkozási és üdvözlési platformként, visszajelzés aranybánya stb.

Engedje el csoportjaiban a legújabb ajánlatait a CTA jobb megvalósítása érdekében. Ezekkel többet tudhat meg a célközönség demográfiai adatairól is. Érdemes legyen csatlakozni azzal, hogy jelentős értékeket ad hozzá leghűségesebb bázisához.

Ön közösségi média-marketingszakember, és mindig megtalálja a felfedezés módjait? Csatlakozzon a Facebookhoz közösségi média marketingszakemberek klubja a Connect-Share-Tanulj meg mindent, ami társadalmi!

Csoportok létrehozása a Facebookon

Facebook-Group-Creation

Ha csoportot szeretne létrehozni az oldalához, kövesse ezeket a lépéseket.

1. lépés: Kattintson a + ikonra az oldal jobb felső sarkában.

2. lépés: Válassza a lehetőséget Csoportok.

3. lépés: Írja be a csoport nevét.

4. lépés: Válassza az adatvédelmi beállítást nyilvános vagy magán.

5. lépés: Meghívja barátait kezdeni néhány csoporttaggal.

6. lépés: Kattintson a Teremt gombra a csoport létrehozásához.

7. lépés: Csoport hozzáadása profil kép val,-vel háttér banner.

A csoportadminisztrátorokat és moderátorokat a csoportbeállításokból is beállíthatja. Használjon olyan csoportos jelvényeket, mint a Rising Star, a Visual Storyteller, a Conversation Starter stb., Amelyek tovább fogják indítani az elkötelezettséget.

Termelékenységi tipp:Ne felejtse el beállítani a csoport magatartási szabályait, irányelveit és tagsági kritériumait a közösség általános illemtanához a csoport beállításaiból.

Kipróbálhatja a kezét a csoportos csevegés a Facebook Messengerrel. Előnyös kisebb csoportok számára, ahol minden egyén valós idejű és szinkron csevegést folytathat.

Ezt megteheti, hogy gyorsan felzárkózhasson az adminisztrátorokkal és az oldal moderátorokkal. Csoportos csevegés létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kattintson a hárompontos ikonok a csoport honlapjáról.
 2. Válassza a lehetőséget küldjön üzenetet tagoknak a csoportos csevegések közül.
 3. Kattintson beszélgetés indítása hogy kezdeményezzék a beszélgetést.

Ismétlődő eseményeket és élő webes szemináriumokat is szervezhet a csoportjával, hogy szorosan összekapcsolódjanak. Ezek lehetnek panelbeszélgetések, vagy kérdések és válaszok, üdvözlő és jégtörő összejövetelek stb.

Létrehozhat online vagy személyes eseményeket, kitöltve az alapvető eseményleírásokat. Kattintson a + ikonra kattintva elérheti az esemény létrehozásának oldalát.

„Szeretne létrehozni egy szórakoztató gyülekezőhelyet, ahol tökéletes potenciális ügyfelei összegyűlhetnek? Vegyünk egy Facebook közösséget! Lehet, hogy egy Facebook-közösség a tökéletes online helyszín az Ön számára, hogy összegyűjtse, oktassa és kiszolgálja az emberek egy csoportját a küldetésével és az üzenetével összhangban. Hívja meg őket, majd vegyen részt, vegyen részt, vegyen részt szakértői interjúk megrendezésével, online kihívások futtatásával, és különben a saját varázsával és varázslatával. „

Renae Gregoire

-Renae Gregoire, Az írási ötlet

Következtetés

Fogadok, hogy azonnal át akar váltani a Facebookra, hogy megvalósítsa mindazt, amit eddig megbeszéltünk. Kemény tabletta lenyelni, hogy a hirdetési világban még mindig él az organikus elérés.

Tehát győződjön meg róla, hogy a Facebook Közösségek szuperhatalmát használja. Legyen szó oldalról vagy csoportról, ne hagyjon semmit, ha platformot tárol a közönsége számára, hogy elmondhassa véleményét és kapcsolatba léphessen egymással.

Ha kíváncsi további feltörésekre, rohanjon le az ingyenes válogatásunkra Facebook Marketing e-könyv profiknak.

Addig tartsd tovább magad és kapcsolódj össze!


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok