A Garmin új Enduro órája 80 órás akkumulátort tartalmaz napelemes töltéssel – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.16. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Garmin Enduro GPS óra balról, jobbról és egyenesen nézetből, a mutatókkal a kijelzőn
Garmin

Garmin figyelemre méltó új GPS órája – az Garmin Enduro– az állóképességű sportolók diadala. Az óra szolár töltőkapacitással rendelkezik, amely teljes GPS módban megerősítheti amúgy is lenyűgöző 70 órás akkumulátor-élettartamát. Ráadásul azzal egyéb új képzési eszközök, az Enduro készen áll arra, hogy lépést tartson a leghosszabb és legfárasztóbb edzéseivel is.

Ilyen robusztus akkumulátor-élettartam mellett az Enduro szinte minden sportoló számára elengedhetetlen. Ez azonban valóban az ultra-állóképességű futóknak szól: azoknak, akik nemcsak órákat, hanem napokat töltenek futással edzéseken és hosszú versenyeken. Ráadásul a szolár töltési képességeinek hozzáadásával nem kell attól tartania, hogy az óra a verseny közepén meghal. De az Enduro nem csupán a csillagok élettartamát kínálja.

Normál régi Smartwatch módban az óra akár 50 napig is eltarthat, vagy 65 napig szolár töltéssel (ami napi három órát feltételez kint, 50 000 lux körülmények között). Maximális akkumulátor GPS módban akár 200 órára, vagy szolárral 300 órára számíthat. Az Expedition GPS Activity üzemmód 65 napot kínál, és 95 napot. A legnyűgösebb, hogy az Akkumulátorkímélő figyelés módban az óra akár 130 napig is eltarthat akkumulátorral, vagy akár egy egész évig napenergiával.

Az Enduro néhány további új funkcióval is büszkélkedhet, amelyek lekerekítik és valóban szép választássá teszik. A Trail Run VO2Max segítségével most pontosabb VO2Max becsléseket kaphat, kifejezetten a nyomvonal futására. Az Ultra Run Rest Timer lehetővé teszi, hogy naplózza a segélyállomásokon töltött időt és áttekintse ezeket az elemzéseket a verseny után. Vannak ClimbPro fejlesztések is, nevezetesen a ClimbPro 2.0 süllyedések és riasztások; velük az óra nyomon követheti és megjelenítheti az ereszkedéseket, és figyelmeztethet az emelkedés megkezdése előtt.

A Garmin hívei észreveszik az óra hasonlóságát a Fenix ​​6-zal. A csillagos akkumulátor-élettartam és a napelemes töltés mellett a funkciók és a szoftverek szempontjából közel azonosak. Az óra felületének általános ismerete nagyszerű azok számára, akik már hozzá vannak szokva, és akik nem akarnak felháborodni azon, hogy időt kell töltenie egy új kezelőfelület kitalálásával.

Természetesen rendelkezik néhány olyan szokásos mérőszámmal, amelyet elvárhat egy Garmin-készüléktől, például a többmódos GPS-t, a pulzusoximétert és a Garmin Connect okostelefonos alkalmazást. Az Enduro kétféle kivitelben kapható. Az alap rozsdamentes acél modell szürke UltraFit könnyű, nejlon hevederrel 799,99 dollárért, a titán bevonatú koromszürkével pedig 899,99 dollárért.

keresztül DC ESŐMAKER
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it