A Glassie kijelzővédő fólia a stílusodat mutatja, miközben a telefon alszik – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.26. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Négy műalkotás látható az alvó képernyőkön.
Glassie

Általában a képernyővédő lényege, hogy megmentse a telefont a csúnya karcolásoktól. De az egyik cég úgy gondolja, hogy többre képes. Glassie 39 dolláros képernyővédő fólia szórakoztató képet mutasson a telefon kijelzőjén, amikor ki van kapcsolva. Ébressze fel a telefonját, és ez a szokásos módon megy. Az előrendelések ma nyitottak, bár egyelőre csak néhány választási lehetőséget kínálnak az iPhone készülékek számára.

Glassie egy szabadalmaztatott „Phantom Printing” eljárást alkalmaz egy háromrétegű edzett üveg képernyővédő képpel. A középső réteg a képet vagy a szövegsort tartalmazza, és kissé hasonlít a kéttükörre, csak akkor jelenik meg, ha a telefon kijelzője ki van kapcsolva. Kapcsolja be a képernyőt, és az okostelefon ragyogó fénye azonnal átsüt.

Több alvó telefon képeket mutat a képernyőn.
Glassie

Útközben egyéni képeket vagy szöveget választhat néhány alapparamétert követve, vagy választhat a sok előre elkészített lehetőség közül. De kezdetként a vállalat csak négy szöveges lehetőséget kínál, és csak az iPhone-okra. De mindaddig, amíg iPhone-ja egy viszonylag friss modell (az iPhone X-től az iPhone 12 mini-ig mindenig), addig jó. Választhat olyan egyszerű idézetek közül, mint például: „ma jó nap van” és „mindig a saját napsütésed legyen”.

Míg a Glassie azt mondja, hogy nyomtatási folyamata lehetővé teszi a képernyővédő minden részének kitöltését, javasolja korlátozni a választottakat (amikor a testreszabás lehetséges). A legjobb eredményt akkor éri el, ha a telefon kijelzőjének körülbelül egynegyedét lefedi. További előre elkészített lehetőségek érkeznek, és a korai képek ígéretesek.

Bár egyesek azzal érvelhetnek, hogy nincs szüksége képernyővédőre, nem hibáztatunk, ha inkább óvatosságból tévedsz. És amíg pénzt költ egy képernyővédőre, miért ne szerezne olyat, amely egy kis stílust mutat? Legalábbis addig, amíg felébreszti a telefont. tudsz előrendelni a Glassie képernyővédőt ma, és februárban kell meghoznia.
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it