A Google Chrome olvasólista letiltása és eltávolítása

Avatar Gadam | 2021.03.20. 2501 Views 0 Likes 3 On 1 Rating

2501 Views 3 On 1 Rating Rate it

tiltsa le az olvasási listát

A ChromeOlvasási lista”Kényelmes megoldás oldalak és cikkek későbbi mentésére. Ha azonban nem érdekli a szolgáltatás, akkor a Könyvjelzősáv állandó gombja bosszantó lehet. Megmutatjuk, hogyan lehet eltávolítani.

Az olvasási lista egyszerűen elmenti az oldalakat későbbi olvasás céljából. Hasonló koncepció a hasonló szolgáltatásokhoz Zseb de közvetlenül a Chrome böngészőbe épült. IPhone-on és iPad-en az olvasási listát könnyű figyelmen kívül hagyni, ha nem használja, de az asztalon helyet foglal a Könyvjelzősávon.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Chrome „olvasólista”, és hogyan használja?

Az írás idején nincs stabil módszer az Olvasási lista gomb eltávolítására. Chrome-ot fogunk használnizászló”Kikapcsolásához. Bár nem ideális, mégis működik, és könnyen elvégezhető.

Figyelem: A Chrome zászlók mögé helyezett funkciók okkal állnak rendelkezésre. Lehet, hogy instabilak, negatívan befolyásolhatják a böngésző teljesítményét, és értesítés nélkül eltűnhetnek. Engedélyezze a megjelöléseket saját felelősségére.

Először nyisd ki Google Chrome Windows, Mac vagy Linux PC-n. Ezután írja be chrome://flags a címsorban, és nyomja meg az Enter billentyűt.

menjen a króm zászlók oldalra

Ezután írja be a keresőmezőbe az „Olvasási lista” kifejezést. Ez egy olyan zászlót hoz létre, amely egyszerűen „Olvasólista” címet viseli.

olvasási lista keresése

A zászló megfelelő legördülő menüjéből válassza a „Letiltva” lehetőséget.

tiltsa le a zászlót

A Chrome most a böngésző újraindítását kéri a változtatások alkalmazásához. Kattintson a képernyő alján található „Újraindítás” gombra.

indítsa újra a krómot

A böngésző bezár, és amikor újra megnyílik, az „Olvasási lista” gomb már nem lesz a Könyvjelzősávon.

nincs több olvasási lista

A gomb visszahozásához egyszerűen lépjen a Chrome zászlóhoz, és állítsa „Alapértelmezett” vagy „Engedélyezett” értékre. Jó lenne, ha erre egy „hivatalosabb” módszer lenne, de amíg (vagy ha) el nem jön, ez működik.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan engedélyezhetem a Google Chrome Flags alkalmazást a béta funkciók teszteléséhez
Source link


2501 Views 3 On 1 Rating Rate it