A Google Family Link új frissítése lehetővé teszi a szülők számára, hogy jobban ellenőrizzék az alkalmazás időbeli korlátjait – tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.03.16. 523 Views 0 Likes 0 Ratings

523 Views 0 Ratings Rate it

A Family Link szülői felügyelet beállításai
Google

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a szülők és a gyermekek egészséges kapcsolatának kialakítását a technológiával, a Google megtette elindult egy új weboldal –családok.google– ez tele van oktatási forrásokkal. A Google emellett a Family Linket is frissítette, hogy a szülők eltávolíthassák a jóváhagyott alkalmazások időbeli korlátjait, és új tartalom-sorozatot indított a Headspace segítségével.

A weboldal az első generációs gyerekek szüleinek szól felnőni a technológiával, különféle eszközöket és segítséget kínálva azoknak a szülőknek, akik szeretnék feltérképezni gyermekeik számára a technológiai fejlődés útját. Válaszokat ad az érintett szülők gyakran a Google-on feltett kérdésekre, például „Mennyi képernyőidő túl sok a gyerekemnek?” és „Hogyan tudom biztonságban tartani a gyerekemet az interneten?”

A webhely, valamint minden hasznos forrás és útmutató létrehozásához a Google társulva olyan szervezetekkel, mint a Common Sense Media, a Headspace, a Family Online Safety Institute, a ConnectSafely, a PBS KIDS és a Szezámműhely. A webhely emellett tartalmaz tippeket az online biztonság és a digitális jólét kezeléséhez, szórakoztató online tevékenységeket a családok számára, tantermi eszközöket és hasznos információkat a szülői felügyelet online használatához.

A Google legújabb Family Link A frissítés emellett néhány nagyon kért funkcionalitást is tartalmazott, például azt a lehetőséget, hogy az Ön által jóváhagyott alkalmazásokat mindig engedélyezettként jelölje meg, ahelyett, hogy csak az alkalmazások szigorú időkorlátjaira összpontosítana. Így gyermeke továbbra is használhatja a szükséges alkalmazásokat, például a távoktatáshoz, még akkor is, ha a határidő lejárt, anélkül, hogy ez beleszámítana a napi képernyőidőbe.

A frissítés további részleteket is tartalmaz a napi, heti és havi használati jelentésekben. Pontosabban áttekintheti, hogyan tölti gyermeke az egyes alkalmazásokban töltött időt, valamint hogy az idő mekkora részét töltötték gyermekbarát alkalmazások Ön kijelöli, hogy „mindig megengedett”.

A Family Link Android-alkalmazás most tanárok által ajánlott alkalmazásokat tartalmaz, amelyek több ezer, az Egyesült Államokban biztonságos, 13 év alatti gyermekek számára engedélyezett alkalmazás katalógusából származnak. A Google emellett megkönnyítette a szülők számára a szülői felügyelet beállítását és a képernyő időbeli korlátozását közvetlenül a gyermek eszközén.

Végül a Headspace, A Google olyan tartalmat készített, amely segít a családoknak a jólét és az éberség gyakorlásában, még akkor is, ha nincsenek online. Az elkövetkező hetekben a gyerekek és a szülők megtekinthetik az új epizódokat Fejtér-légzők sorozat tovább Youtube és a YouTube Kids. Az első epizódA gyermek érzelmeinek kiegyensúlyozása”Most fent van.

Forrás: Google keresztül Engadget
Source link


523 Views 0 Ratings Rate it