A Google Meet június 30-ig meghosszabbítja az ingyenes, korlátlan videohívásokat – ismertesse a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.03.31. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Google Meet logó egy nagy videohíváson keresztül.
Google Meet

A Google Meet június 30-ig továbbra is ingyenes, korlátlan videohívásokat kínál – jelentette be a cég egy tweetben. Június 30. után az ingyenes hívások egy órára korlátozódnak. Ez a második alkalom, hogy a Google elhalasztotta 60 perces híváskorlátját, miután meghosszabbította kezdeti határidejét, 2020. szeptember 30-tól idén március 31-ig.

2020 áprilisa előtt a Google Meet exkluzív szolgáltatás volt a GSuite-ügyfelek számára. Google ingyenesvé tette a video chat platformot válaszként a COVID-19 járványra, amely a távmunka és az online szocializáció növekedését okozta. Az ingyenes korlátlan hívások további néhány hónappal történő meghosszabbításával a Google továbbra is segíteni tudja a vállalkozásokat, családtagokat és barátait a személyes kapcsolatfelvétel nélkül.

Az elmúlt évben a Google Meet rengeteg új funkcióval egészítette ki szolgáltatását, többek között virtuális háttérrel, moderálás vezérlők, és a bemutató nézet. A videocsevegési platform egyszerre akár 100 felhasználót támogat, és működik az Ön Gmail-fiókjával, így gyors és egyszerű lehetőséget kínál azoknak a vállalkozásoknak és iskoláknak, amelyek nem akarják létrehozni a Zoom-fiókokat.

Forrás: Google[ad_2]
Forrás link


48 Views 0 Ratings Rate it