A Google TV „Basic” módja ismét elnémítja az okostévéjét – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.28. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Basic TV beállítási képernyőjéről egy Hisense Android TV-n.
9to5Google / Hisense

Az elkövetkező két évben a Google lassan lecseréli a szokásos Android TV szoftverét egy újabbra, intelligensebbre Google TV rendszer. De a Google TV minden divatos felhasználói felületének és tartalomkezelési funkciójának egy furcsa funkciója van – egy „alap TV” mód, amely az okostévét hagyományos „buta” tévévé változtatja.

Először felfedezte 9to5Google, az új „basic TV” mód megment, hogy foglalkozzon mindazokkal a bosszantó intelligens funkciókkal, amelyek nem érdekelnek. Ez akkor is jól jöhet, amikor az intelligens tévé az életkor előrehaladtával lassulni vagy hibássá válik. Azt javasoljuk streaming bot segítségével okos tévékkel épp ezért – az okostévéknek nincs elegendő lóerő ahhoz, hogy operációs rendszerüket teljes sebességgel futtassák, főleg egy nagy frissítés után.

9to5Google

Az internethez nem csatlakoztatott Roku TV-hez hasonlóan az „alap” üzemmódban futó Google TV-k egy kezdőképernyőre nyílnak, műszerfal-gombbal és (feltehetően) ikonokkal választhatnak HDMI vagy OTA videoforrást. Az alap TV-képernyőn egy szalaghirdetés is látható, amely a Google TV kipróbálását kéri. Bár könnyű az „alap” módból a normál Google TV-élménybe váltani, gyári beállításokat kell visszaállítania, ha újra szeretné kikapcsolni ezeket az intelligens funkciókat.

A Sony és a TCL az első Google TV-k megjelenését tervezi még ebben az évben. Azok számára, akik megvásárolják ezeket a tévéket, az első beállítás során lehetőségük lesz „alap” módban használni őket. Természetesen, mivel még nincsenek Google TV-k a piacon, nem sokat tudunk az „alapvető TV” funkcióról vagy a felhasználói felületről. Barátaink itt: 9to5Google „alap” módot kellett tesztelnie egy ADT-3 kulcs, amelyből hiányoznak azok a HDMI vagy koaxiális bemenetek, amelyek az „alapvető TV” lényege.

Lehetséges, hogy a gyártók meglévő Android TV-jüket a Google TV rendszerére frissítik. Ha ez megtörténik, és reméljük, hogy ez megtörténik, akkor sok régebbi, késéssel vagy összeomló problémával rendelkező Android TV-t megtakaríthat a dömpingbe való belépés. Akárhogy is, a Sony és a TCL hamarosan megjelenő Google tévéi fantasztikus megoldásnak tűnnek azok számára, akik nem akarnak intelligens tévét.

Forrás: Google via 9to5Google
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it