A Google TV-vel ellátott Chromecast gyerekprofilokat ad hozzá ebben a hónapban – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.08. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

Megjelenik egy gyermekprofillal rendelkező Chromecast felület.
Google

Ha van intelligens tv-platformja, akkor még a legkisebb gyermekei is gyorsan elsajátítják. De csak azért, mert tudnak, még nem jelenti azt, hogy kellene. Lehet, hogy nem akarja, hogy végül is bekerüljenek az összes csatornaopcióba és alkalmazásba. Ennek érdekében a Chromecast a Google TV-vel hamarosan meglesz gyerek profilok, így kiválaszthatja, hogy milyen alkalmazásokat látnak.

A gyerekprofilok pontosan olyanok, mint amilyenek, külön profilok a gyerekek számára. Gondoljon erre, mint azokra a profilokra, amelyeket gyermekei számára a Netflix vagy a Hulu segítségével állított be, de az általános Chromecast platformra. Kiválaszthatja, milyen alkalmazásokhoz férhetnek hozzá gyermekei, például a YouTube Kids és a Noggin. És a Chromecast új tartalommal kapcsolatos javaslatai gyermekbarát platformokról is érkeznek.

Képernyőidő-kezelési vezérlők.
Google

Ha rendelkezik Google Play családi könyvtárral, csak a kívánt filmeket és tévéműsorokat oszthatja meg a gyermek profiljaival. És igen, újra és újra megnézhetik ugyanazt. Tehát készülj fel a játék 10 000. játékára Az Ismeretlenbe.

A Google elismeri, hogy még nem minden szülő áll készen arra, hogy Google-fiókot hozzon létre gyermekei számára, így bár Ön létrehozhat gyermekprofilt összekapcsolt fiókkal, nem kell. Ehelyett beállíthat egy alapprofilt, és hozzáadhat egy nevet és életkort, nincs szükség Google-fiókra.

Témaopciók gyerekprofilokhoz.
Google

A gyerekprofilok hozzáadása olyan eszközökkel jár, amelyek segítenek a dolgok ellenőrzésében is. A képernyőidő-kezelő eszközökkel szűkítheti, hogy meddig nézi gyermeke a tévét. Vagy megszakíthatja a hozzáférést egy meghatározott idő után (lefekvési mód), korlátozhatja a gyermek nézési idejét, vagy mindkettőt.

A móka kedvéért a gyerekprofilok egyedi témakörökkel rendelkeznek. Kezdésként választhat a dinoszaurusz, a tenger alatt és az űrutazás közül. Később a Google egyéni avatar opciókat ad hozzá. A Google szerint a gyerekprofilok ebben a hónapban kerülnek bevezetésre a Chromecastra a Google TV-eszközökkel együtt, az Egyesült Államokban más Google TV-eszközökkel együtt. Más országok ezt követik a következő hónapokban.

Forrás: Google
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it