Hogyan lehet elindítani az Alexa rutinokat különböző kifejezések használatával

Avatar admin | 2021.07.27. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Kép az Alexa-rutin elindításához különböző kifejezések használatával című cikkhez

Fénykép: ekokat (Shutterstock)

Egyéni rutinok az Amazon Echo egyik legkézenfekvőbb szolgáltatása – felhasználhatja őket otthoni automatizálási lépések elindítására lefekvés előtt, vagy minden reggel meghatározott média lejátszására – mindezt egyetlen kérésre válaszolva. És most Alexa teheti válaszoljon akár hét egyedi kifejezésre rutinonként (szemben csak egyel), így ugyanazt a műveletsort indíthatja el, akár „Alexa, jó éjt”, akár „Alexa, lefekvés előtt”, akár „Alexa, menj a pokolba aludni”, stb. teljesen független a tényleges rutintól – Alexa nem tudja a különbséget.

Az egyéni kifejezések beállításához nyissa meg az Alexa alkalmazást, és lépjen a Több menüt, és válassza ki a szerkeszteni kívánt rutint. A „Amikor, ”Megjelenik egy lehetőség az aktiváló kifejezések megtekintésére vagy szerkesztésére. Koppintson erre, és a következő képernyőn adja meg a használni kívánt szöveget – ne írja be külön az „Alexa” szót, mivel ez automatikusan hozzáadódik az egyes egyéni kifejezésekhez.

Miután elmentette az egyéni kifejezéseket, célszerű mindegyiket kipróbálni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a rutinon belüli összes műveletet megfelelően hajtják végre.

Valószínűleg nem ez a funkció szükség, önmagában, különösen akkor, ha az egyéni rutinokat már elindító kifejezések egyszerűek és specifikusak. A több mondat programozása azonban hasznos lehet, ha a gyerekeknek könnyebben jutnak eszébe bizonyos szavak, vagy ha csak homályos vagy abszurd megfogalmazással akarják szórakoztatni magukat.

Ráadásul Alexa supports multiple languages and can automatically switch between them. (Up to two can be enabled at a time, such as English plus Spanish.) So if you and your family are multilingual or you want to practice speaking another language, you can set up trigger phrases for each of your custom routines in both enabled languages.


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok