A Google új Nest Hub mozgáskövető radarchippel követi nyomon alvását – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.16. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A Nest Hub 2 alvási összefoglalóval a kijelzőn.
Google

Ha hiszed, ha nem, két év telt el azóta, hogy a Google kiadta az eredeti Nest Hub-ot (korábban Home Hub). Hosszú várakozás után a második generációs Nest Hub itt van, és bár a tervezés apróbb módosításokat lát, jelentős új funkciókat kap az alváskövetés és a gesztusvezérlés formájában. A változások ellenére a Google csak szerényen, 99 dollárra emelte az árat, 10 dollárral az eredeti modell fölé.

Ha kényelmetlenül találja az alváskövetőt, jó megoldás lehet a Nest Hub érintés nélküli nyomkövetése. A Nest Hub (2. generáció) (a Nest Hub a cikk további részében) egy Soli Radar chipet ágyaz be az eszköz jobb felső sarkába. Ez felhatalmazza az eszközt a felvételre Sleep Sense, egy érintés nélküli nyomkövető mechanizmus az alvás figyelemmel kísérésére.

Ez “figyeli” a legközelebb személy a központba, hogy nyomon kövesse a mozgást, horkolást, köhögést és még a légzést is. Az eredeti Nest Hub-hoz hasonlóan a frissített verzióban sincs kamera, amely enyhítené az adatvédelmi aggályokat azzal, hogy Hubot hoz a hálószobájába. Az adatvédelem a játék neve itt, és a Google megígéri, hogy nem használja alvási adatait hirdetési célokra.

A kamera hiányának köszönhetően a Nest Hub csak a mozgást tudja nyomon követni, az arcokat és a konkrét testeket nem. És bár a Nest Hub képes hallgatni a horkolást és a köhögést, ez a munka eszközön történik, és nem érinti a Google szervereit. Ha ez nem elég az Ön számára, kikapcsolhatja az alvásérzékelőket az alkalmazáson belül vagy a hardver kapcsolóval (amely a mikrofont is letiltja).

Ha készen áll az alvási adatok megtekintésére, a Nest Hub kijelzőjén vagy az Android és iOS rendszeren a Google Fitneszben érheti el őket. A Nest Hub reggel először megjelenítheti alvási adatait, és bármikor kérheti, hogy lássa azokat. A Google szerint a második generációs Nest Hub alvó dalokkal érkezik, „ingyenes előnézetként a következő évig”. Mennyibe kerül ezután, nem világos.

Ami az új Nest Hub-ot illeti, a hardver enyhe újratervezést kap. A Nest Hub Max-hez hasonlóan a kijelzőn most is „úszó tv” nézet található, köszönhetően a magasabb állványnak. Még mindig széles keretei vannak, amelyek a Nest Hub „képkeret” megjelenést kölcsönöznek. A Google szerint a Nest Hub „50 százalékkal több basszust produkál, mint az eredeti Hub”, így jobban kellene szólalnia.

És amikor nem a Soli Radart használja alváskövetésre, az gesztusérzékelőként szolgál. A Nest Hub előtti levegő megérintésével bármikor szüneteltethet vagy zenét játszhat. Ha a helyi vezérlést részesíti előnyben, a Nest Hub rendelkezik egy dedikált, eszközön lévő gépi tanulási csipkel, amely az Asszisztens tapasztalatainak egy részét a helyi eszközre helyezi át, bár ez a funkció egyelőre az Egyesült Államokra korlátozódik. Az új Nest Hub pedig támogatni fogja a CHIP projektet, ami jövőbeni bizonyítékot jelent az intelligens otthonok számára.

Most előrendelheti a Nest Hub-t 99 dollárért a Google Store.

Forrás: Google
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok