A gyermekek védőoltása és oltásai program COVID 3. ciklus kiegészítő finanszírozása

Avatar admin | 2021.02.17. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

A díjazottak a költségvetés átirányítását, vagy informális átirányítását növelhetik a díjfinanszírozás 25% -ával vagy 250 000 USD-vel (amelyik kevesebb). Az informális átirányítási kérelmeket be kell nyújtani a POB projektért felelős tisztviselőhöz felülvizsgálatra és egyeztetésre, majd ezt követően a GrantSolutions programba támogatási jegyzékként kell feltölteni.

A közvetlen költségkeret-kategóriák jelentős újbóli költségvetésbe foglalása (több mint 25% -a vagy 250 000 USD) előzetes jóváhagyást igényel. Ezt a hivatalos átirányítást költségvetési felülvizsgálatként be kell nyújtani a Grant Solutions-be.

Megjegyzés: az informális átirányítási kérelmek kumulatívak. Győződjön meg arról, hogy nyomon követi az újbóli költségvetés-változtatásokat. Ha programja több informális kérelmet nyújt be, és az összesített finanszírozás meghaladja a 25% -ot vagy a 250 000 USD-t, akkor az összes költségvetés-módosítást tartalmazó hivatalos átirányítást költségvetés-módosítás módosításként kell benyújtani a Grant Solutions-ban.


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok