A How-To Geek már megtalálható a Google Hírekben

Avatar admin | 2021.03.12. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

How-To Geek a Google Hírekben

Ma büszkén jelenthetjük be, hogy a How-To Geek ma már jóváhagyott tartalomforrás a Google Hírek. A legfrissebb tartalom böngészése mellett lépést tarthat a lefedettségünkkel olyan kategóriákban is, mint a Windows, Mac, Linux, iPhone, Android és így tovább.

Nagyon könnyen felvehet minket a listájába. Bármelyik felé tarthat közvetlenül oldalunk a Google Hírekben vagy keressen minket a Google Hírek alkalmazásban.

Az alkalmazásban való rákereséshez nyomja meg a kis nagyítót, írja be a „How-To Geek” szót, majd kattintson vagy koppintson az eredményre. Az oldalunkon kattintson vagy koppintson arra a kis csillag ikonra, hogy kövessen minket. Ennyi van benne.

How-To Geek keresése a Google Hírek alkalmazásban A How-To Geek követése a Google Hírek alkalmazásban

Így minden kiváló tartalmunkat egy, könnyen olvasható helyen szerezheti be. Minden történetünk megjelenik a Legfrissebb bejegyzések hírcsatornájában, de a többi kategória fülére kattintva gyorsan megtekintheti híreinket vagy cikkjeinket az operációs rendszerekről, eszközökről vagy más érdekes területekről.

Természetesen ez csak a legújabb módszer, amellyel követheti, amit csinálunk. Menj előre és vegyen fel minket a Feedly-re, nézzen meg minket Facebook, vagy adjon nekünk egy követést Twitter.

Testvérwebhelyeink a Google Hírekben is szerepelnek! Ugyanúgy követheti őket, mint a How-To Geek-et. Itt találhatja meg őket:

  • Review Geek: Tedd újra szórakoztatóvá a modulokat! Kövessen minket a modulokkal kapcsolatos hírekről, véleményekről, termékismertetőkről és egyebekről.
  • LifeSavvy: Készségek a jobb élethez. Kövessen minket életmóddal kapcsolatos hírekről, termékismertetőkről, vásárlási tanácsokról, étkezési tippekről, receptekről és egyebekről.
  • CloudSavvy IT: Felhőalapú számítástechnika az informatikai profik számára. Kövessen minket hírekkel, műszaki és üzleti tanácsokkal kapcsolatban a felhőtechnikai térben.
Source link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok