A HyperX bemutatja első házon belüli, 60% -os játékmechanikai billentyűzetét – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.13. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

HyperX Alloy Origins 60 billentyűzet
HyperX

A HyperX, a Kingston játék hardver részlege sikereket ért el a következők kiválasztásával Felhő nélküli vezeték nélküli fejhallgatók. Ugyancsak belemárt egy lábujjat a kompakt játék billentyűzetek résébe, a variánsok több változatával Ducky One Mini Two. A CES-nél bemutatja első, teljesen saját fejlesztésű dizájnját, valamint bővíti az egyéb játékeszközök elérhetőségét.

A HyperX Alloy Origins 60 a vállalat első saját márkájú mini mechanikus billentyűzete, mivel a korábbi Ducky verziók csak a játékkapcsolóit használták. Ennek ellenére nincs túl sok különbség itt: továbbra is félig szabványosított 60% -os elrendezést kap, a HyperX Red lineáris mechanikus kapcsolóit és az RGB világítást kapja. Ez tartalmaz egy kis RGB érzéket a szóközön.

HyperX Alloy Origins 60 billentyűzet
HyperX

A billentyűzet emellett prémium PBT billentyűzárral és programozással is rendelkezik a HyperX NGENUITY asztali alkalmazáson keresztül, amely nem volt elérhető a Ducky modelleken. 100 dollárba kerül, amikor február 22-én elindul. A HyperX bejelenti a következő három termék világszerte elérhetőségét is, amelyek korábban csak az Egyesült Államokban voltak elérhetőek:

HyperX Pulsefire Haste egér
HyperX

Pulsefire Haste egér: bejegyzés a népszerű „ultrakönnyű” egér kategóriába, méhsejtes héjjal és fonott USB-kábellel. A normál lövöldözős konfiguráción felül (két hüvelykujj gomb, egy DPI kapcsoló a kerék felett) a felhasználó által alkalmazott markolatokat és PTFE korcsolyákat kínálja a sima mozgás érdekében. Most már globálisan elérhető 50 dollárért.

HyperX Cloud II vezeték nélküli
HyperX

XCloud II vezeték nélküli fülhallgató: prémium vezeték nélküli játék fülhallgató alumínium kerettel a könnyű és a kényelem érdekében. A mellékelt vevővel párosítva virtuális térhatású hangzást kap a nagyméretű, 53 mm-es meghajtókból és egy levehető mikrofontartóval. Most 150 dollárért kapható, kompatibilis a PS4-gyel és a Switch-rel is.

HyperX Cloud Revolver + 7.1 headset
HyperX

Cloud Revolver +7.1 headset: USB vezetékes fülhallgató 50 mm-es meghajtókkal, virtuális térhatású hang, kivehető gém és soros vezérlés a hangerő, a mikrofon hangerejének és a zajcsökkentéshez. Most 150 dollárért fizethető ki, kompatibilis a PS4-mel is.
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok