A Kensington új ujjlenyomat-olvasója hozzáadja a Windows Hello alkalmazást bármely asztali számítógéphez – Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.04.02. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

A Kensington VeriMark asztali ujjlenyomat-olvasó.
Kensington

Unja már, hogy beírja a bejelentkezési adatait, valahányszor felébreszti a számítógépét? Kensington új VeriMark ujjlenyomat-érzékelő hozzáadja a Windows Hello ellenőrzést bármely asztali számítógéphez 80 dollárért. Csak csatlakoztassa egy USB-portba, hogy biztonságos tapintással elérhesse számítógépét, e-mailjét és a Windows Hello vagy a biometrikus ellenőrzéssel kompatibilis bármely más szoftvert.

Kicsi formájú és 3,9 lábas USB-kábellel a VeriMark ujjlenyomat-érzékelőnek minden munkaállomáson el kell férnie, még akkor is, ha a számítógépét el van rejtve az asztalától. Akár 10 ujjlenyomatot támogat, a Windows szoftverhez szükséges Windows Hello tanúsítványt és bejelentkezést támogatja, és meghaladja az ipari szabvány téves elutasítási és hamis elfogadási arányát a vállalati biometrikus szkennereknél. (Pontosabban 2% FRR és 0,001% FAR.)

A VeriMark ujjlenyomat-érzékelő támogatja az egy- és többtényezős ellenőrzést is. A többtényezős ellenőrzéssel a vállalati felhasználók és az üzleti vállalkozások gépelt jelszó és ujjlenyomat-beolvasás megkövetelésével növelhetik számítógépeik biztonságát. Természetesen a többtényezős ellenőrzés kevésbé kényelmes, mint a szkennelés és menés megközelítés, és az emberek nagyobb valószínűséggel választják az egyfaktoros ellenőrzést otthon.

De ez nem Kensington első vállalati szintű ujjlenyomat-olvasója. A cég elad a vezeték nélküli VeriMark ujjlenyomat-kulcs laptopokhoz. A kisebb dongle a Kensington új VeriMark szkennerének felébe kerül, és minden asztali számítógéppel jól fog működni – bár szükség lehet egy USB hub vagy hosszabbító kábel hogy az asztalán kényelmes helyre állítsa.
Forrás link


49 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok