A kiterjesztések eltávolítása vagy letiltása a Mozilla Firefox böngészőben

Avatar Gadam | 2021.02.05. 158 Views 0 Likes 0 Ratings

158 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Firefox logó egy lila háttér

A Mozilla Firefox kiterjesztései lehetővé teszik mindenféle új funkció hozzáadását a böngészőhöz. De, ha nem használ bővítményt, annak eltávolítása felgyorsíthatja a böngészőt és megvédheti a magánéletét. A következőképpen tilthatja le vagy távolíthatja el a kiegészítőt a Firefoxból.

Először nyissa meg a „Firefoxot”. Bármelyik ablakban kattintson a hamburger gombra (három vízszintes vonal), és válassza a menüből a „Kiegészítők” lehetőséget.

A Firefoxban kattintson a hamburger menüre, és válassza a lehetőséget "Kiegészítők."

Megnyílik az „Add-ons Manager” fül, amely felsorolja az összes telepített kiterjesztést. Ha le akarja tiltani a bővítményt (amely a bővítményt telepítve hagyja, de inaktívvá teszi), akkor kapcsolja ki a mellette lévő kapcsolót a kikapcsoláshoz.

A Firefoxban kattintson a kapcsolóra a bővítmény letiltásához.

A letiltás után a bővítmény a „Letiltott” bővítmények külön listájára lép az oldal tetején az „Engedélyezett” lista alatt. Ha később újra engedélyeznie kell, egyszerűen kapcsolja be újra a mellette lévő kapcsolót a bekapcsoláshoz.

Ha egy bővítményt teljesen szeretne eltávolítani és eltávolítani, kattintson a listában a kiterjesztés melletti ellipszisekre (három pont), és válassza az „Eltávolítás” lehetőséget.

Bővítmény eltávolításához a Firefox böngészőben kattintson az ellipszis gombra, majd válassza a lehetőséget "Eltávolítás."

Az „Eltávolítás” kiválasztása után megjelenik egy megerősítő ablak előugró ablak, amely megkérdezi, hogy valóban el akarja-e távolítani a bővítményt. Kattintson az „Eltávolítás” gombra.

Amikor megerősítést kér, kattintson a gombra "Eltávolítás."

Ezt követően a kiterjesztés teljesen eltávolításra kerül. Ha valaha újra meg kell használnia az adott kiterjesztést, akkor újratelepítenie kell.

A bővítmény eltávolításának gyors módja az Eszköztár segítségével

Ha a Firefox kiterjesztésnek van egy ikonja az eszköztáron, akkor gyorsan eltávolíthatja a kiterjesztést, ha jobb gombbal kattint az ikonra, és a felbukkanó menüben kiválasztja a „Bővítmény eltávolítása” lehetőséget.

Kattintson a jobb gombbal egy kiterjesztés ikonra a Firefoxban, és válassza a lehetőséget "Remvoe kiterjesztés."

Ezt követően megjelenik egy megerősítő ablak. Kattintson az „Eltávolítás” gombra, és a kiterjesztés teljesen eltávolításra kerül a Firefoxból. Boldog böngészést![ad_2]
Source link


158 Views 0 Ratings Rate it