A konverziók több technikai marketingszakember figyelmét vonzzák [New Research]

Avatar admin | 2021.03.10. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Inkább arra összpontosít, hogy keresletet, leadeket és konverziókat generáljon a tartalommarketingjeiből? Ha igen, akkor nem vagy egyedül – főleg, ha egy technológiai cégnél dolgozol.

Legutóbbi éves tartalommarketing-kutatásunk egyik legfontosabb trendje, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a kereslet és az ólomtermelés, valamint a konverzió mérésére a techmarketingesek körében. Függetlenül attól, hogy ez hosszú távú változás vagy a pandémiával összefüggő nyomások okozta blip.

Vizsgáljuk meg alaposabban ezt és a ma közzétett egyéb megállapításokat Technológiai tartalommarketing referenciák, költségvetések és trendek 2021-re vonatkozó betekintéssel támogatta IDG Communications Inc.. A jelentés a nonprofit technológiai vállalatok 290 tartalom-marketingszakemberének válaszait tükrözi, akik részt vettek a 11-benth éves Content Marketing Institute / MarketingProfs felmérés 2020 júliusában.

A technikai marketingszakemberek nagy ugrást jelentenek ezekben a digitális taktikákban

Noha az utóbbi években nem tapasztaltunk nagy változásokat a technológiai marketingszakemberek által használt tartalomtípusok tekintetében, 2020-ban más volt: virtuális események nőtt, míg a személyes események csökkentek (ott nincs meglepetés). Szintén figyelemre méltó volt a beugrás élőadás, 33% -uk azt mondja, hogy használja, szemben az előző évi 13% -kal.

Az oszlopdiagram képe az elmúlt 12 hónapban használt tartalomtípusok technológiai marketingeseiről.A technológiai marketingszakemberek egyharmada 2020-ban használta az # élő közvetítést (2019-ben csak 13%) – állítja a @LisaBeets a @CMIContent #research oldalon keresztül. Kattintson a tweetelésre

Az adatokat vállalatméret szerint vizsgálva néhány hiányosság mutatkozott. Amint az alábbi ábra mutatja, a legnagyobb különbség a nagy technológiai vállalatok marketingszakemberei és az összes technológiai válaszadó között a használatukban rejlik podcastok (+11 pont), kutatási jelentések (+13), fehér papírok (+14) és élő közvetítésű videó (+20).

A technikai marketingesek többsége virtuális eseményeket használt /webes szemináriumok/ online tanfolyamok. Ez a megállapítás azt jelzi – függetlenül attól, hogy mekkora vagy kicsi a cég – a közönség elé kerülésnek prioritása volt.

A tartalommarketing igény szerinti genre történő felhasználásának középpontjában (az alábbiakban leírtak szerint) van értelme annak, hogy a virtuális események a vezető generációs, elfogási és ápoló funkcióikkal éppen ennek eszközévé váltak.

Egy diagram képe, amely bemutatja az elmúlt 12 hónapban használt tartalomtípusok technológiai marketingeseinek főbb eltéréseit vállalatméretenként.

Koncentráljon inkább a kereslet és a potenciális ügyfelek generálására

Amikor megnézi a tartalommarketing célok a technológiai marketingszakemberek körében észleltük a kereslet / lead generálásának növekedését – az előző év 86% -a, szemben az 79% -kal.

A technológiai marketingszakemberek 86% -a a #ContentMarketing szolgáltatást használja a kereslet és az ólom előállításához – jegyzi meg @CMIContent #research a @LisaBeets segítségével. Kattintson a tweetelésre

A cél növekedésére és az online események növekedésére reflektálva egyértelmű virtuális kapcsolatépítés és az eladás első helyet foglalt el. (Ez igazodik a közelmúlthoz CMI kutatás Megállapítás, amely azt mutatta, hogy a marketingesek 71% -a, akik virtuális eseményeket használtak a kereslethez az elmúlt 12 hónapban, azt állították, hogy a virtuális események sokkal vagy kissé fontosabbak, mint a pandémiát megelőző személyes események.)

Ezek az eredmények nem jelzik, hogy a techmarketingesek lemondtak róla márkaismertség – A techmarketingesek 89% -a tartalommarketing célként említette. Valójában ez volt a legfőbb cél legutóbbi három éves felmérésünk során.

Egy diagram képe, amely bemutatja azokat a célokat, amelyeket a technológiai marketingszakemberek elértek a tartalommarketing sikeres használatával az elmúlt 12 hónapban.

Konverziók kulcs mutató a tartalom teljesítményéhez

Több technológiai marketingszakember azt mondhatja, hogy sikeresen felhasználta a tartalommarketinget a kereslet és a potenciális ügyfelek generálásához, mert többen vannak monitorozás a számok. Mérő konverziók 90% -ra nőtt az előző évi 81% -ról. A marketing által minősített vezető mérőszámok használata szintén 64% -ról 77% -ra nőtt.

Milyen mutatók csökkentek a használat során? Közösségi média elemzés (10 pontos csökkenés), e-mail előfizetők száma (hétpontos esés), és PR megemlítések / médiavisszhang (kilencpontos esés).

Több #tech-marketingszakember konverziót használ a tartalom teljesítményének mérésére (2020-ban 90%, míg 2019-ben 81%) – mondja @LisaBeets a @CMIContent #research-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

Sávdiagram képe, amely a metrikai technológiai szervezeteket követi nyomon a tartalom teljesítményének mérésére az elmúlt 12 hónapban.

Mi vár ebben az évben?

2020 közepén a technológiai marketingszakemberek arra törekedtek, hogy alkalmazkodjanak a világjárvány által az üzleti gyakorlatban bekövetkezett változásokhoz. Virtuálisabb módszerekre váltottak, hogy bevonják közönségüket – és jobban hangsúlyozták a keresletet és a vezető generációt. Ennek eredményeként valamivel kevesebb hangsúlyt fektetnek a közösségi média mérésére, az előfizetői listák felépítésére és a PR / média elérhetőségére.

Ezek tartós elmozdulások? Vagy megváltoznak a prioritások, amint a pandémiával kapcsolatos korlátozások enyhülnek? Ezt fogjuk megvizsgálni a következő tartalommarketing-kutatás következő körében.

Időközben észrevehetünk néhány nyomot annak alapján, hogy a technológiai marketingszakemberek miként várják el 2021-et weboldal fejlesztések (67%) és tartalom létrehozása (66%), mint 2021-ben a szervezeteikben várhatóan elvárt legnagyobb tartalommarketing-befektetés.

A második befektetési szint események voltak (53%), fizetett tartalom terjesztése (51%), és szerves tartalom eloszlás (45%).

Az oszlopdiagram képe, amely bemutatja a tartalommarketing-technológiai marketingszakemberek öt legfontosabb területét, amelyek szerint szervezetük 2021-ben beruházni fog.

Lát A technológiai tartalommarketing referenciái, költségvetései és trendjei 2021-re vonatkozó betekintéssel az összes megállapításhoz, beleértve:

  • Miben különböznek a legjobban teljesítő tech marketingesek a csoporttól
  • Hogyan történik a munka – a csapat felépítése és a kiszervezés
  • Tartalom terjesztési csatornák
  • Cselekvési lépések 2021-re

Legyen az elsők között a CMI éves kutatási jelentéseiben. Iratkozz fel hétköznapi vagy heti hírlevelünkre.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok