A következő pár Sennheiser fülhallgató egyedileg illeszthető a fülcsatornáihoz – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.18. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Formlabs x Sennheiser fényképe egyedi fülhallgatókat készített.
Formlabs / Sennheiser

Nincs jobb, mint egy személyre szabott fülhallgató. A Sennheiser AMBEO részlege, amely a „magával ragadó” hangra szakosodott, partneri kapcsolatban áll a Formlabs 3D nyomtató cég az egyedi felszereléssel ellátott füldugók hozzáférhetőbbé tétele érdekében. Az ötlet egyszerű – szkennelje le a fülét okostelefonnal, küldje el az adatokat az AMBEO és a Formlabs szolgáltatásba, és szerezzen be egy pár fülhallgatót, amelyet kifejezetten a hallójárataihoz terveztek.

Az egyedi fülhegyek rendkívül kényelmesek, és jobb hangminőséget és nagyobb hangszigetelést biztosítanak, mint az általános fülhegyek. Ezért olyan elterjedtek az egyedi felszerelésű hallókészülékek, monitorok és füldugók, és miért akarják a Formlabs-hoz hasonló cégek 3D-s nyomtatással és költséghatékony szkennelési technológiával forradalmasítani az egyedi audiokészletet.

Ábra, amely bemutatja, hogy az okostelefon-szkennelés és a 3D-nyomtatás mennyivel jobb, mint a hagyományos füllenyomat-módszerek.
Az okostelefon-szkennelés és a 3D-nyomtatás felváltja a hosszú, hagyományos folyamatot, amely a fülhegyek testreszabását illeti. Formlabs

Az egyedi audiokészülékek hagyományos felszerelési módjai nehézkesek és drágák. Meg kell látogatnia egy audiológust, képet kell kapnia a hallójáratairól, és ki kell fizetnie az orrát, hogy egy vállalat előállítsa a fülcseppeket. A Formlabs módszertana viszont sokkal jobban hozzáférhetővé teszi a szokásos hangfelvételt a rendes ember számára. A cégek kedvelik Meghitt már használnak hasonló szkennelési és nyomtatási módszereket az olcsó, egyedi testre szabott fülbevalók kifejlesztésére, így nem csoda, hogy a Sennheiser a Formlabs-szal való együttműködésre törekedett.

A Sennheiser és a Formlabs együttműködés részletei csekélyek. Nem tudjuk, hogy a cégek mikor (vagy ha) indítanak egy 3D-s nyomtatású fülhallgató programot, mennyibe kerülnek ezek az egyedi fülhegyek, és hogy a fülcsúcsok melyik fülhallgatóval működnének. Mégis, ez egy izgalmas fejlesztés, amely hozzáférhetőbbé teheti a csúcskategóriás hanganyagot, ami mindenki számára nyer.

Forrás: Formlabs
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok