A laza ajtópánt rögzítése fogpiszkálóval és ragasztóval

Avatar admin | 2021.04.22. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

A laza ajtópánt elég bosszantó, de még ennél is rosszabb, ha megpróbálta visszacsavarni, mielőtt észrevette volna, hogy a lyukak lecsupaszodtak, és a csavarok nem akadnak el. De van egy okos módszer arra, hogy egy halom fogpiszkálót használjon egy laza ajtópánt rögzítéséhez, amelyet a TikToker hozott el nekünk Higany csillagpor. Így működik.

Először vegye le a régi zsanért

Csavarja le az akasztópántot az ajtókeretről. Megteheti kézzel, ha a csavarok egy szálon lógnak, de ha egy kis gondot okoznak, használjon csavarhúzót, ügyeljen arra, hogy ne hajlítsa meg a csuklópántot, és ne sértse meg a csavar furatait. Távolítsa el a lyukakat a megmaradt törmelékektől a továbbiakban.

Fogj elég fogpiszkálót

Meg kell mérnie, hogy valójában hány fogpiszkálóra van szüksége, ezért először végezzen próbaüzemet által figyelembe ki a fogpiszkálóit és hozzáadását -ba a meglévő csavarlyukakat. Add vagy távolítsa el a fogpiszkáló, amíg elegendő mennyiség nem lesz belőlük szorosan illeszkedik a lyukban, és oha megvan a felhasználni kívánt összeg, csak akkor ha a következő lépésre lépne: Crájuk egy fa ragasztórétegben, csak annyira, hogy összetapadjanak, de nem annyira, hogys szemtelen.

A fogpiszkálóval készítsen új furatokat

Dugja be a fogpiszkálókat minden csavarlyukba Szóval ők’akkor szép és feszes use egy erős olló vagy drótvágó vágd el őket kissé lefelé, csak körülbelül egy hüvelyk marad a fogpiszkálóból kilóg. Ezután kalapálja a fogpiszkálókat Szóval ők’újra öblítse le a fát, helyezze a csuklópántot az új fölé fogpiszkálóval töltött lyukak, és csavarj vissza mindent -ba hely.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok