A legfontosabb hasznos tippek a ház fenntartásához és a kártevők megelőzéséhez

Avatar Gadam | 2021.06.14. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A kártevők jelenléte fenyegetést jelent az otthonban. Segítenek a baktériumok és baktériumok szaporításában a ház körül. Sülnek és tárolt és főtt ételekkel táplálkoznak. Abszolút veszélyt jelentenek egészségünkre és jólétünkre. Néhány kártevő pusztító hatású, mivel finomabb anyagokkal lakomázik, mint például az épület megépítéséhez használt fa.

A legfontosabb hasznos tippek a ház fenntartásához és a kártevők megelőzéséhez

Tevékenységük javítási és csereproblémákat okozhat. Bizonyos esetekben a károk felújítást tehetnek szükségessé a ház alakjának helyreállításához. Íme néhány egyszerű, de hatékony tipp a kártevők kizárására és otthonának fenntartására.

Fumigálj rendszeresen

A kártevők hátborzongató, trükkös és pusztító lények. Jelenlétüket a legtöbbször rejtve tartják, amíg látható károsodások meg nem kezdenek. A legtöbb kártevőt az általuk okozott károk ismerik, és ekkorra már késő lehet. A füstölés az egyik módja az otthona elleni küzdelemnek és az ilyen inváziók elleni védelemnek. Lakás bérlése vagy vásárlása előtt elengedhetetlen a épület- és kártevő-ellenőrzés. Tájékoztatna a kártevők jelenléte által okozott és mások által lefedett rejtett hibákról. Megismerheti az otthon azon területeit is, amelyek a kártevőktől való behatolásnak vannak kitéve. Az olyan vegyi anyagok, mint a metil-bromid, az akrilnitril és a foszfát, károsak a hibákra, és ezek a füstölő keverékben vannak. A szag a lyukakon és a tereken keresztül elterjed rejtekhelyeiken. Ezután üldözi őket, vagy megszünteti őket. A rendszeres füstölés az otthont szabadon és egészségesen tartja.

Kerülje az állóvizet

A legtöbb a kártevők vizes környezetben gyarapodnak. Vízben élnek és terjednek, és ez spirális növekedéshez vezethet. Ennek elkerülése érdekében ne hagyjon álló vizet, medencék gyűjtését vagy szivárgó csapokat az otthon körül. Az álló víz vagy nedves felületek hívó jelet jelentenek a kártevők és rágcsálók összegyűjtésére.

Zárja le a nyitott tereket

Néha a fal repedése vagy rejtett lyukak lehetnek a kártevők belépési pontjai. Kártevők, mint a patkányok, csótányok, és a gyíkok ilyen lyukakon keresztül juthatnak el otthonába. Ők is jól beásták magukat az otthonodba, ha nem vagy éber. Mindig végezzen időszakos ellenőrzéseket az ilyen belépési pontok azonosítására. Töltse fel a nyílásokat a szükséges anyaggal a kártevők elrettentése érdekében. Lehet, hogy lyukak vannak az ablak hálójában, az ajtó alatt, a szekrényben és a ház egyéb helyein. Ügyeljen arra, hogy lezárja őket, hogy ne váljanak a kártevők átjárójává.

Tisztítsa meg környezetét

Ez magában foglalja az otthoni rendben tartás összes gyakorlatát. Néhányat itt sorolunk fel. Ne engedje, hogy piszok maradjon a környezetében; időben vigye ki a szemetet. Megszabadulni az elhasznált ételektől, gyümölcsöktől és kiömlött italoktól. Meghívják a kúszó állatok minden formáját.

A legfontosabb hasznos tippek a ház fenntartásához és a kártevők megelőzéséhez - fertőtlenítés

A kertészkedéssel akadályozza meg a gyomnövekedést, amely a kártevők élőhelyévé válhat. Ne hagyjon piszkos tányérokat a mosogatóban, és ne tárolja sokáig a piszkos ruhákat. Lebontott pókhálók és a zárt helyek söpörése, amilyen gyakran csak lehet. Ez néhány a a környezet megtisztításának módjai. Biztos vagyok benne, hogy még többet tudsz kitalálni.

Legdurvább rendetlen területek

A rendetlen területek teret engednek a kártevőknek az otthon körül. Ha nincsenek rendetlen területek, kényelmetlenül érzik magukat, és elmennek. A zsúfolt területeken elrejtőzhetnek könyvek, ruhák, belső dobozok stb. Között. Ha egy helyen kevesebb tárgy van felhalmozva, a kártevők könnyen láthatók és ellenőrizhetők.

Az otthon az egyetlen hely, ahol kényelmet és nyugalmat talál. Kellemetlen, ha otthonát kártevők veszik át. Ezekkel a tippekkel távol kell tartania a hibákat.


Forrás link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok