A legjobb apró billentyűzet útközben történő játékhoz – Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.02.22. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
8/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Nagyszerű, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 100 USD

HyperX Alloy Origins 60 mechanikus billentyűzet
Michael Crider

A HyperX, a Kingston gamer hardvercímkéje, leginkább a kiváló minőségű fejhallgatók gyűjteményéről ismert. De a vállalat már évek óta klaviatúrákra osztja szét magát, ideértve a saját gamer-központú mechanikus kapcsolók és egy figyelemre méltó partnerség Ducky-val. A HyperX készen áll a teljesen saját márkájú 60% -os táblával, az Alloy Origins 60 kivágására.

Itt van, amit szeretünk

 • Pompás fém tok
 • Világos, egyenletes világítás
 • Intelligens 60% -os elrendezés
 • Versenyképes ár

És amit nem

 • Nem lehet mozgatni az FN gombot
 • Korlátozó USB-C aljzat

Szűk kis csomag, halványan gyönyörű prezentációval, remek világítással és könnyen használható elrendezéssel. Versenyképes is: mindössze 100 dolláros kiskereskedelmi áron a Red switch opcióért, ez lényegesen olcsóbb, mint a Razer Hunstman Mini vagy az alacsony profilú SK622 a Cooler Master-től, jelenleg az egyetlen 60% -os tábla hasonló játékgyártóktól. Ha utazási céllal szeretne 60% -ot elérni, vagy csak több íróasztalra lenne szüksége, az Alloy Origins 60 (mostantól csak AO60-nak fogom hívni) kiváló hely a kezdéshez.

A billentyűzetet a gyenge szoftverek miatt keresem, és annak levehető USB-C kábelének kialakítása jobb lehet. Azt is kívánom, hogy lehetősége legyen a kapcsolók cseréjére, ezzel gyorsan a mechanikus táblák szabványává válva. A felépítés, a teljesítmény és az ár szempontjából azonban az AO60 nyerő.

A fém soha nem fog meghalni

Az első dolog, ami megdöbbentett, amikor átvettem az AO60-at, az, hogy ez a legvonzóbb 60% -os tábla, amelyet fizikai objektumként láttam a mainstream gyártótól. A vastag, teljes alumínium test minden szélén ívelt, maximalizálja a hordozhatóságot és megkönnyíti a táskába vagy a tokba való csúsztatást.

HyperX Alloy Origins 60 fém tok
Michael Crider

És csak gyönyörű: A fekete-fekete elemek vadászgépi megjelenést kölcsönöznek neki, a nagy H logóval (magába a fémbe domborítva) egyszerre könnyű észrevenni és lebecsülni. Kár, hogy az alatta lévő nagy FCC matrica van, de whaddayagonnado. (Legközelebb: vésse be a tokba, mint egy telefon, kérem!) Ha billentyűzet anya: Ez a test szebb, mint a Vortex Poker 3, és ez mond valamit.

HyperX Alloy Origins 60 láb, összehajtva, kihelyezve
Michael Crider

Vegye figyelembe a lábakat. A felhasználók behúzva tarthatják a lábakat egy szuper karcsú profil érdekében, amely négy széles párnának köszönhetően még mindig stabil. Vagy két különböző szögben is kibillenthetik a lábakat: Mindegyiknek van egy alsó talpa, amely hozzáad egy kis beállíthatóságot. Fémlemezzel kombinálva ez az eset nagyszerű módon maximalizálja a hordozhatóságot és a hasznosságot.

Csak egy savanyú megjegyzés van itt: az USB-C port. A felső szélén a 2 és 3 gomb között tökéletesen jó, ha a mellékelt HyperX kábellel használja (amely fonott és hat láb hosszú, mind a két érintés kellemes). De az USB-C portig vezető öböl rendkívül keskeny. A rendelkezésemre álló USB-C kábelek közül ötből csak egy fér el.

HyperX Alloy Origins 60 USB-C port
A fonott kábelek USB-C portja túl keskeny a legtöbb kábel számára. Michael Crider

Ez azt jelenti, hogy ha hosszabb kábellel akarja használni az asztali kezeléshez, vagy egy C-C kábellel egy újabb laptophoz vagy táblagéphez, akkor válogatósnak kell lennie, vagy le kell borotválnia a kábel. Egy kicsit több felhasználói teszt ezt megfogta volna. Szállításkor ez egy mélypont az egyébként kiváló fizikai kialakításban.

Fényes fények, sima kapcsolók

A HyperX továbbra is szorgalmazza saját márkájú „klón” kapcsolóit, mint kiváló alternatívákat a Cherry vagy a Gateron drága lehetőségeivel szemben. Az AO60-ot kezdetben csak vörös lineáris ízben kínálják, ennek akkor van értelme, ha először a játékosok felé törekszik. Nem találkoztam velük semmilyen problémával, bár hosszú az utazásuk és kissé karcos érzésük van az állítólag gyors kapcsolók számára.

HyperX Alloy Origins 60 piros kapcsoló
Michael Crider

Vizsgáljuk meg, hogyan használják ezeket a kapcsolókat a táblán. Teljesen fémlemezbe vannak szerelve, szép, északra néző LED-ekkel, szintén szép. De a LED-ek külön figyelmet érdemelnek: nemcsak a régi stílusban vannak felszerelve, hanem közvetlenül a billentyűzetek alatt vannak, ahelyett, hogy a kapcsolóba süllyednének, mindegyiknek van egy széles, áttetsző diffúzora. Ez rendkívül fényessé és egyenletessé teszi őket, lényegesen jobban, mint néhány versengő billentyűzet.

HyperX Alloy Origins 60 megvilágított kapcsoló
Michael Crider

Ez az, amit mindez jelent a felhasználó számára: őrült-fényes RGB-világítás, amely fantasztikusan néz ki. Segít abban, hogy a HyperX nem fukarkodott a billentyűzetekkel: drága PBT műanyag, dupla lövéses legendákkal (különálló áttetsző műanyag, amely soha nem fog kopni, függetlenül attól, hogy mennyi Cheeto port borít be). Kiváló befogadás, amelyért más márkák külön fizetnek.

Kulcstartók

Utolsó dolog: A csomag egy meglehetősen olcsó műanyag kulcstartó-meghúzóval és egy „HyperX” kulccsal érkezik, amely helyettesítheti a Windows billentyűt. De ez a tábla valóban fényessé teszi az alternatív szóközöket, egyedi áttetsző mintával. Ezt valószínűleg a Varmilo vagy a HyperX billentyűs Ducky által kínált speciális billentyűzetek ihlették. Ez gyönyörű. Nem vagyok RGB fickó, de ha egyszer betettem a billentyűzetre, és láttam, hogy világít, soha nem vettem le.

HyperX Alloy Origins 60 szóköz
Michael Crider

Szeretném látni azt a lehetőséget, hogy a kapcsolókat moduláris helyekre cseréljük. Ez kedvenc jellemzőm lett: lásd még Csepp ALT, a GMMK, és a Redragon K530többek között. De ha megszerzi ezt a gyönyörű RGB világítást és kiváló fémtestet az extra moduláris hardverrel, és az árat is lenyomva tartja, valószínűleg ezt a funkciót helyezte a kibosh-ra. Az eredmény alapján nehéz nem egyetérteni a választással.

Alkalmazkodás a mérethez

A rendszeres mechanikus billentyűzet-ventilátorok tisztában vannak az AO60 által használt félig szabványos „60%” -mérettel. Röviden: Az egész táblát levágja egy szabványos billentyűzet alfanumerikus területére, leborotválva a funkciósort, a számbillentyűt és a nyílbillentyűket (plusz a különféle északi gombokat). Az eredmény egy karcsú kis szám, amelyet könnyen el lehet dobni egy zacskóba, de amely egy kis tanulási görbét és / vagy valamilyen programozást igényel az ezoterikusabb számítógépes funkciók eléréséhez.

HyperX Alloy Origins 60 funkciógomb
Ásom ezt a sarokba szerelt funkciógombot, de szeretném, ha elmozdíthatnák. Michael Crider

Ezért fontos, hogy a tábla testre szabja a függvényréteget: Meghatározza, hogy mennyire nehéz vagy könnyű beállítani egy teljes méretű tábláról. Emlékezhet arra, hogy egy furcsa elrendezés (és a változtatási lehetőségek hiánya) nagyon nehéz dolgokat okozott nekem A Razer hasonló Huntsman Mini. Örömmel jelenthetem, hogy az AO60 e tekintetben sokkal kellemesebb. Az FN gomb elhelyezése a jobb CTRL térben (a CTRL áthelyezésével és a menü elhagyásával) sokkal természetesebb illeszkedés, legalábbis számomra.

Szoftver

Fontos, hogy több lehetőség is van ennek a rétegnek a programozására. A HyperX billentyűzet szoftvere lehetővé teszi az FN kivételével az összes billentyű visszapattanását, bármilyen rétegben. Ez az egyfajta korlátozás szar nekem – inkább a Caps Lock-ot használom FN-kulcsként, és a jobb alsó sarokban könnyen hozzáférhető nyílgombokat teszek. De minden felhasználó számára, aki hozzászokott a 60% -os formai tényezők korlátaihoz, vagy hajlandó kicsit tanulni, ez megkönnyíti az alkalmazkodást.

A HyperX szoftvere nem nagyszerű. Nem tesz lehetővé szuper mély RGB-animációt, nem kapcsolódik más API-khoz, például a Razerhez vagy a Cooler Master-hez, és ugyanolyan összevissza és az arcodon belül van, mint más „gamer” programok. Megteszi a munkát; nagyjából annyit mondhatok a javára. A szoftver nem volt hajlandó felismerni az ellenőrző egység billentyűzetét a főasztalomon, de működött egy laptopon, ezért készen állok arra, hogy ezt a Windows furcsaságáig elzavarjam.

A HyperX NGENUITY illesztőprogramja. Vegye figyelembe, hogy az FN gomb nem programozható át.

Természetesen, ha megváltoztatja az elrendezést vagy a függvényréteget, akkor az alapértelmezett (és nagyon szép) billentyűzetek már nem lesznek pontosak. Ebben segít a szabványosított billentyűköz: Az AO60 kompatibilis bármely szabványos billentyűzáras készletgel.

A legjobb lehetőség egy fülke mezőben

A 60% -ban játékosokra összpontosító billentyűzet kissé hiánypótló elem, még akkor is, ha ez a fülke növekszik. Ha nem hajlandó felépíteni a sajátját, vagy belegázol a fülkés billentyűzet-beszállítók széles és drága világába, akkor nem járhat jobban, mint az Alloy Origins 60.

HyperX Alloy Origins 60 táblagéppel
Michael Crider

A szoftver egy kicsit korlátozott (az én királyságom egy mozgatható FN kulcsért!), És ez a keskeny USB-C port korlátozza a kiegészítő kábelek lehetőségeit. Egy apró, karcsú és pompás test, a gyönyörű RGB világítás és a kiváló minőségű billentyűzetek miatt ez a tábla verhetetlen akcióvá válik, mindössze 100 dollárért. Nem talál 60% -os méretet, amely jobb lenne egy nagyobb szállítótól.

Vedd fel ezt a billentyűzetet, ha valami könnyűre, keményre és gyorsra van szükséged az utazási játékokhoz, vagy ha csak valami kényelmesebbet szeretnél begépelni, mint a laptop billentyűzete. Nincs sok értelme asztali táblaként, de azt jósolom, hogy rengeteg játékos, aki vágyakozik követni a legújabb „battlestation” trendeket, ezt a célt is meg fogja ásni.

Itt van, amit szeretünk

 • Pompás fém tok
 • Világos, egyenletes világítás
 • Intelligens 60% -os elrendezés
 • Versenyképes ár

És amit nem

 • Nem lehet mozgatni az FN gombot
 • Korlátozó USB-C aljzat
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok