A legjobb fülke-streaming szolgáltatások minden néző számára

Avatar admin | 2021.01.15. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a legjobb fülke-streaming szolgáltatásokhoz minden néző számára

Pillanatkép: Jordan Calhoun

Ropogás
Ropogás egy olyan tévé- és filmtartalom forgóajtója, amely semmibe sem kerül, de természetesen ez azt jelenti, hogy hirdetésalapú bevételre van szüksége, és a könyvtára viszonylag vékony ahhoz képest, amit fizetett szolgáltatásokból kap. Találhat egy remek epizódot egy elfelejtett műsorból, de fennáll annak a kockázata is, hogy az említett műsorok elérhetősége csak kevés epizódra vagy évadra korlátozódik. A Crackle néhány eredeti programozást is kínál, például a dokusereket Broke-ból megyek és a horror-vígjáték Irodai felkelés. Tekintettel az állandóan változó felállásra, a Crackle a legjobb az új műsorok mintavételezéséhez vagy a múlt elfeledett szórakoztatásához.
Költség: 0 USD

Tubi
Tubi meglepően nagy könyvtárral rendelkezik, tekintve, hogy teljesen ingyenes. Természetesen hirdetésekkel fog megjelenni, de rengeteg olyan műsort vagy filmet is találhat, amelyet máshol nem talál. (Egyrészt örök hálával tartozom, amiért lehetővé tettem számomra a Transformer újrafelvételét Fenevad háborúk nem is olyan régen, amit akkoriban a sok fizetett streaming szolgáltatásom egyikében sem találtam meg.) Ne várj egy csomó új vagy felkapott címet, de az ingyenes vissza katalógus olyasmit tesz a Tubiban, amiért érdemes lehet fizetni is . Tudod, ha nem lenne ingyenes. (A GYIK-ben érthető módon szerepelnek a „Tubi valóban ingyenes?” És a „Tubi legális?” Kérdés, és szerencsére mindkettő.)
Költség: 0 USD

Vudu
Vudu nem teljesen ingyenes – rengeteg címet lehet fizetni -, de érdemes felvenni a listára, figyelembe véve az elérhető ingyenes címek mennyiségét. Több mint 10 000 van belőlük, és könnyedén szűrhet, hogy megtalálja az ingyenes tartalmakat, amelyek rengeteg B-arányú filmet, régi sitcomokat és végtelen horrorfilmet tartalmaznak (ha valami véletlenszerűt keresünk októberben). A Vudu nagyszerű, ha fogalmad sincs, mit akarsz nézni; piszkálgasson, hogy felfedezzen egy homályos régi filmet vagy véletlenszerű régi sorozatokat, amelyeket ingyen meg lehet nézni – és ha valami újat lát, amelyet meg szeretne vásárolni, az csak egy kattintásra van.
Költség: 0 USD (többé-kevésbé)


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok