A legjobb hordozható 4 TB-os SSD 500 dollár alatt?

Avatar admin | 2021.03.22. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Fontos 4 TB hordozható SSD | 490 USD | Newegg

Soha nincs jó alkalom a tárterület elfogyására, de különösen kényelmetlen, ha úton van, és korlátozott lehetősége van további helyek elkapására. Akár munkáját magával kell vinnie utazása során, akár csak a város körüli különböző helyszínek között kell ugrálnia, a helyekkel teli hordozható meghajtó biztosíthatja, hogy minden fájlja biztonságban és biztonságban legyen, bárhová is megy .

A jó szilárdtestalapú meghajtónak (SSD) nem kell sokba kerülnie, de ha elegendő tárhelyet igényel, hogy soha többé ne kelljen aggódnia, akkor valószínűleg egy kis plusz készpénzt kell elköltenie. Ott vezetnek nagy kapacitású meghajtók, mint az új 4TB Crucial X6 meghajtó a Micron-tól, jöjjön játékba. Habár általában költségesek, elegendő helyet biztosítanak az összes legfontosabb fájl számára, valamint néhány dallamot, játékot vagy mozdulatot, amikor ideje leállni.

A Micron meghajtója, amely most 490 dollárért kapható, egy 2,5 “x 2,7” négyzet, amely elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a táskád zsebében anélkül, hogy nagy terhet jelentene. A Micron azt is állítja, hogy a meghajtó ellenáll akár 6,5 méteres eséseknek, és ütésállósággal is rendelkezik, ha fájljai remegő talajon találják magukat. Közel 500 dollárért nem olcsó, de ha az 500 GB-os meghajtók egyszerűen már nem vágják le, akkor valószínűleg ez a legmegfizethetőbb lehetőség, amelyet jó hírű márkától talál.Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok