A legjobb intelligens modulok az új szülők számára – Review Geek

Avatar admin | 2021.04.08. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Kollázs az új anyákkal, akik kisbabákat és hintát néznek
4 mama, Snoo

Bár rengeteg boldogság érhető el, amikor a világot üdvözli kicsi, nagy felelősséggel is jár. Ha kéznél vannak az intelligens babaeszközök – például a videó babafigyelők, az intelligens tápszeradagolók és az okos zoknik -, akkor élvezheti a nagyon szükséges segítő kezet és nyugodtan pihenhet, akárcsak a kis örömcsomagja.

iBaby intelligens levegőminőség-figyelő

Levegőminőség-monitor az új anya asztalán
iBaby

Győződjön meg arról, hogy a drága baba alszik vagy pihen, tiszta és tiszta levegővel iBaby intelligens levegőminőség-figyelő. Felismerheti a káros levegőelemeket, például a szén-monoxidot, a metánt és egyebeket, és figyelmeztethet a kísérőn keresztül iOS vagy Android mobil alkalmazás. Az okos monitornak kétirányú audio hangszórói is vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy csak audió bébiőrként funkcionáljon, amelyet az új szülők használhatnak a fülek rögzítéséhez a babán, beépített fénye pedig gyengéd éjszakai fényként ill. hogy szórakoztassa a babáját.

Nanit Plus intelligens bébimonitor

falra szerelhető Nanit intelligens bébimonitor és kísérő mobilalkalmazások
Nanit

Falra szerelhető Nanit Plus intelligens bébimonitor, mindig HD madártávlatból nézheti meg az örömköteget, függetlenül attól, hogy munkahelyén kívül van-e a házon, vagy a szomszéd szobában pihen. Az alkalmazásból (elérhető itt: iOS és Android), megtekintheti az élő hírcsatornát, vagy használhatja a kétirányú audio funkciót a baba megnyugtatására, ha nyűgös. Amellett, hogy figyelemmel kíséri örömcsomagját, nyomon követheti az alvási statisztikáikat, és útmutatást nyújt a jobb alváshoz – még pillanatképeket is készíthet és menthet, amikor extra aranyosak.

Snoo intelligens hálóágy

Új anya vigyáz a babára a kiságyban
4 mama

Kevés dolog jobb egy új csecsemő (és szülő!) Számára, mint egy jó éjszakai pihenés. A … val Snoo intelligens hálóágy, segíthet a csecsemőnek a minőségi alvás elérésében minden alkalommal, amikor leteszi őket. A kiságynak szilárd és lapos alvási felülete van, hálóvezetékkel a légáramlás és a láthatóság érdekében. És a legjobb rész? Öt egyedi mozgásmintával rendelkezik, amelyek megnyugtatják a babát és javítják alvásukat, és négy hangot képes lejátszani – óceán, ventilátor, shh és eső -, melyeket vezérelhet a iOS és Android alkalmazások. A sok kombinációval a baba könnyen érezheti magát és készen áll az alvásra egész éjszaka.

Kiságy nyugtató mozgással és hanggal

Owlet intelligens zokni

Owlet intelligens zokni és kísérő mobilalkalmazás, amely mutatókat mutat
Baglyocska

A babája aggodalma és annak biztosítása, hogy boldogok és egészségesek, önmagában is teljes munkaidős munka lehet. Az Owlet intelligens zokni felajánlhat egy kis nyugalmat ebben a tekintetben, figyelemmel kísérve a baba oxigénszintjét és pulzusát. Az olvasmányokat valós időben megtekintheti a iOS és Android alkalmazást, és értesítéseket kaphat, ha bármelyik elhagyja a biztonságos zónát. A Smart Zokni 0-18 hónapos vagy 5-30 fontos babákra alkalmas, és mindkét lábon viselhető. 16 órás akkumulátorral rendelkezik, és vezeték nélkül gyorsan tölthető 8 órán keresztül, 20 perc alatt.

Oxigén és pulzusmérő

Owlet intelligens zokni

Bármikor ellenőrizze a baba oxigénszintjét és pulzusát.

Hatch Baby Grow intelligens váltópad

Hatch Baby Grow Smart váltópad az asztalon, aranyos babajátékok és társa mobilalkalmazás mellett az okostelefonon
Nyílás

Szeretni kell egy olyan készüléket, amely két dolgot képes egyszerre csinálni, igaz? Az Hatch Baby Grow intelligens váltópad és mérleg kényelmes helyet kínál Önnek (és a babának) a pelenka cseréjéhez, miközben súlygyarapodás-követőként is működik. Folyamatos listát vezet a baba súlyáról az orvoslátogatások között, és még azt is meg tudja mérni, hogy a csecsemő mennyit iszik minden egyes etetés során (grammban és unciában egyaránt). Az alkalmazásból – mindkettő számára letölthető iOS és Android felhasználók – megtekintheti a korábbi olvasmányok diagramjait, és hozzáadhat további jóváhagyott gondozókat, hogy mindenki, aki figyeli értékes csomagját, mindig tudatában legyen.

Intelligens váltópad mérleggel

4mama mamaRoo Smart Baby Swing

mamaRoo Smart Baby Swing 4 anya babával és éber anyával a nappaliban
4 mama

Csodálatos tartani és altatni a babát, de ha karjainak szünetre van szüksége, vagy ha házimunkát kell elvégezni, hagyja, hogy 4mama mamaRoo Smart Baby Swing lépjen és segítsen. Öt sebességgel és mozgásmintával rendelkezik, és négy beépített hangot képes lejátszani, amelyek közül a iOS vagy Android kb. Az állítható hátradőlési lehetőségek jót tesznek alvó csecsemőknek, vagy pihenhetnek ébren, és a kivehető géppel mosható ülésszövet megkönnyíti a tisztítást. A hinta 25 kg-os csecsemők befogadására szolgál.

VAVA Smart Baby hőmérő

Szülő gazdaság hőmérő olvasó, miközben nézi a baba kiságy
VAVA

A folyamatos ellenőrző hőmérővel bármikor láthatja a baba hőmérsékletét, és biztos lehet abban, hogy nem lázas. Az VAVA Smart Baby hőmérő pontosan ezt teszi, és azonnal figyelmeztetni fogja Önt, amikor a hőmérsékletük az Ön által beállított előre beállított szám fölé emelkedik. A hőmérő 24 órás akkumulátor-élettartammal és háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik az éjszakai tiszta megtekintés érdekében. A puha szilikon tapasz használat közben egyszerűen a baba hónalja mellett ül a bőrön, kényelmesen viselhető és nem árt a babának; ez orvosi és élelmiszeripari szilikon is az egyszerű tisztításhoz.

Baby Brezza Smart Formula adagoló

Baby Brezza intelligens tápszer adagoló
Baby Brezza

A palackok hasznos alternatívák a szoptatáshoz, de néha zavaróak lehetnek, különösen az éjszaka közepén. A … val Baby Brezza Smart Formula adagoló, akkor tökéletesen elkészített meleg cumisüveget kaphat, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Ez minden formulamárkával és palackmérettel működik, és Ön teljes mértékben ellenőrizheti a tápszer adagjait és a hőmérséklet beállításait.
Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok