A legjobb karácsonyi SaaS ajánlatok, amelyeket nem szabad kihagyni 2020-ból

Avatar admin | 2021.02.07. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Kopp kopp. Ki van ott? ‘Itt a nagy ajánlatok és kedvezmények szezonja! Tehát, ha elfelejtette felhalmozni üzleti technológiai halmát fejlett SaaS eszközökkel a fekete pénteki és a kiberhétfői értékesítés során, akkor a karácsonyi hét az utolsó hívása.

Együtt dolgoztunk és összeállítottuk a csábító karácsonyi ajánlatok listáját a SaaS iparág legjobb szereplőivel, csak az Ön számára.

Ne hagyja ki a SaaS-alapú alkalmazások ellenállhatatlan legjobb ajánlatait, legalábbis ami a közösségi média menedzsmentjét illeti, visszakaptuk a hátát!

Fogja meg az ideális karácsonyi SaaS-ajánlatokat ebben a 2020-ban, és költse el marketing dollárját további kampányok indításához.

Minden további nélkül itt van:

SocialPilot Deal

SocialPilot

Közösségi média menedzsment eszköz, amely a kisvállalkozásokat és a digitális ügynökségeket könnyed közösségi média-marketinggel segíti; több mint 115 000 marketinges értékelte a legjobb kiadói platformnak. Ragadjon meg minden előfizetést mindössze 1 USD / hó áron az új előfizetés első két hónapjában. A meglévő felhasználók akár 30% kedvezményt kapnak az éves tervekből.

Érvényesség: 2021. január 4

NetHunt CRM

NetHunt CRM

A NetHunt CRM egy Gmail-alapú értékesítési és automatizálási eszköz, amely a potenciális ügyfelek kezelésére, az ügyfélkapcsolatok ápolására, az értékesítési folyamat nyomon követésére és a hétköznapi folyamatok automatizálására szolgáló szolgáltatások teljes körét lefedi. Idén karácsonykor játszhat a lottón, hogy akár 40% -ot is megkapjon minden tervből.

Lottó egyedi kódjai

Érvényesség: 2020. december 25

Matrózdal

Matrózdal

A Chanty egy csoportos csevegőalkalmazás a csapatán belüli kommunikációhoz és feladatkezeléshez. A Kanban fórumon audio- és videohívásokat kezdeményezhet, hangüzeneteket cserélhet és feladatokat kezelhet. Chanty 50% kedvezményt ad az éves üzleti tervből és 15% -ot a havi tervből.

Érvényesség: 2020. december 21. – 2021. január 10

Nyomon tudjuk követni

Nyomon tudjuk követni

Automatikusan integrálja az Affiliate Publisher konverziót a Facebook Ads, a Microsoft Ads, a Zapier és a Google Analytics, Ads, Data Studio szolgáltatásba. Karácsonyi ajánlatuk – Vásároljon 1 éves szerződést, és kapjon 2 hónapot ingyen.

Érvényesség: 2021. január 1

Juro

Juro

A Juro egy olyan szerződéses automatizálási platform, amely felhatalmazza a csapatát a rutinszerződések nagymértékű létrehozására, végrehajtására és figyelemmel kísérésére anélkül, hogy valaha is kilépne a böngészőből. Az ajánlatuk kihasználásához találkozzon velük egy demohíváshoz, és kapjon 25% kedvezményt az éves előfizetésből.

Érvényesség: 2020. december 31

Workast

Workast

A Workast egy projektmenedzsment-alkalmazás, amely közvetlenül integrálódik a Slack-hez a munkafolyamatok ésszerűsítése és még több elvégzés érdekében. Idén karácsonykor 50% kedvezményt kaphat az első hónapban.

Érvényesség: 2021. január 3

Csinos

Csinos

A Nifty egy mindent befogadó munkafolyamat-megoldás minden méretű csapat számára. A Nifty lehetővé teszi a csapatok számára, hogy mérföldkövekkel nagyban gondolkodjanak, feladatokat kezeljenek, együttműködjenek a csapattagokkal, és rengeteg tárhelyet biztosítanak a csapatok dokumentumaihoz és fájljaihoz. Zárja le a karácsonyi üzletet, hogy 20% kedvezményt kapjon az életre.

Kapcsolat Galamb

Contact Galamb

A ContactPigeon egy sokcsatornás ügyfélelkötelező platform, amely lehetővé teszi a kiskereskedők számára az ügyfelek megtartásának és bevételeinek növelését. Az eszköz lehetővé teszi az ügyfelek megszerzését, megtérítését és megtartását marketing automatizálási funkciók alkalmazásával és személyre szabott ügyfél-érintési pontok létrehozásával több csatornán. Ragadjon 20% kedvezményt az éves tervekből.

Érvényesség: 2020. december 31

Hyperise

Hyperise

Hozzon létre személyre szabott képeket, és egészítse ki az e-maileket, a közösségi tájékoztatást, a weboldalakat, a csevegőrobotokat, a videókat … 2x elkötelezettség és konverziók az egész értékesítési csatorna hiperszimális személyre szabásával. 25% kedvezményt adnak minden tervre.

Sendx

Sendx

A SendX egy intuitív, megfizethető és funkciókban gazdag e-mail marketing szoftver marketingszakemberek és üzleti tulajdonosok számára. Korlátlan e-mail küldéssel rendelkezik minden terv mellett, hatékony automatizálási lehetőségekkel, 24×7 élő támogatással, a fajták legjobbjainak kézbesítésével. Idén karácsonykor 40% kedvezményt kap a SendX minden éves tervénél.

Érvényesség: 2021. január 2

Breadnbeyond

Breadnbeyond

A Breadnbeyond egy díjnyertes magyarázó videotársaság, amely animációs magyarázó videók készítésére specializálódott. Lenyűgöző animációs magyarázó videókat készítenek, amelyek segítenek bemutatni márkáját, termékét vagy szolgáltatását a világ számára. 5% kedvezményt kap a magyarázó videócsomagból.

Érvényesség: 2021. december 31


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok