A legjobb kertészeti közösségek a Reddit-en

Avatar admin | 2021.05.31. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Redditen megtalálható legjobb kertészeti közösségek című cikkhez

Fénykép: Mariia Boiko (Shutterstock)

Bármennyire hasznos is (szeretnénk gondolni) a növényekről és a kertészkedésről szóló cikkek olvasása, az is jó, ha van egy online közösségünk, amely válaszolhat kérdésekre, tanácsokat adhat és kertészeti ihletet nyújthat. Szerencsére rengeteg subreddits van – néhány százezer taggal a világ minden tájáról -, amelyek mélyen belemerülnek a mindenféle kertészkedésbe.

Ban ben cikk a BobVila.com-on, Alexa Erickson kiásta a növényekkel kapcsolatos legjobb alprogramotszerkesztések amelyek egyszerre hasznosak és szórakoztatóak. Itt van néhány, hogy ellenőrizze.

r / Drámai szobanövények

Szeretem az átalakításokat előtte és utána? Azután ez a szubréddit neked. A csoport tagjai megbeszélik, mi történt rosszul növényeikkel, majd mit tettek megmentésük érdekében – a kísérő fotókkal vagy a gyorsított videókkal együtt.

r / növények

Ez növényi alapú subreddit több mint egy évtizede létezik, és önmagát „a képek megosztásának és a szobanövények és a kültéri dísznövények termesztésének, fenntartásának és szaporításának megvitatásának helyeként” számlázza.

r / szobanövények

Csak az otthonában élő növényekre kíván koncentrálni? Azután ez a szubréddit– hogy megünnepeljük a tizedik évfordulóját – az Öné.

r / IndoorGarden

Nem találta meg, amire szüksége volt az al / szobanövények subredditben? Próbáld ki ezt, amely a beltéri kertekre összpontosít – beleértve azokat is, amelyek zöldségeket és gyógynövényeket termesztenek.

r / kertészkedés

2008 márciusa óta ez a szubréddit a kertészkedés, a növények és a mezőgazdaság megbeszélésére használták. 3,6 millió tag van, és „a legjobb útmutatók, képek és megbeszélések helye a növényekkel és gondozásukkal kapcsolatos dolgokról”.

r / mi ez a növény

Nem biztos benne, hogy milyen üzemmel foglalkozik? A. 552 000 tagja ez a szubréddit tud segíteni. Az oldal leírása szerint: „A látogatókat arra kérjük, hogy nyújtsanak be kéréseket, valamint segítsék az azonosítást.”

r / növényklinika

Beteg a növényed? Már nem reagál a szokásos ápolási rutinjára? A diagnózis érdekében konzultáljon a (z) 355 000 tagjával ez a szubréddit.


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok