A legjobb kültéri projektor + ajánlások a hátsó udvari filmek estéjére

Avatar admin | 2021.06.15. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

A legjobb szabadtéri projektor a családi filmek estéjéhez vagy a hátsó udvari filmek estéjéhez a nagy buli kulcsa! Olvassa el kedvenc kivetítőnkkel és minden egyes részletével arról, hogy miként rendezünk nagyszabású környéki filmesteket a kertben.

Hogyan lehet megrendezni a tökéletes szabadtéri filmestet, kezében pattogatott kukoricás táskával

Amióta beköltöztünk az otthonunkba, Ryan álma az volt, hogy szabadtéri mozi esteket kezdjen szervezni a kertben. Szereti a filmeket és a moziba járást, és a gyerekeinkből is létrehozott néhány kis filmszörnyet.

Néhány évvel ezelőtt az álma valóra vált, és mi egy sor nyári filmet rendezünk a kertünkben amióta. Néhány körbe beletelt, hogy minden részletet ki lehessen vasalni, de ez egy olyan szezon lett, amelyet kincsemnek tartok (nem túlzás).

Tele van gyerekekkel és felnőttekkel, akik annyira nosztalgiáznak, hogy kint, a meleg nyári levegőben filmet néznek. A gyerekek rohangálnak, és pattogatott kukoricás és mezítlábas zacskókkal takarnak le. A felnőttek egy pohár borral lőik a szellőt.

Minden évben várom, ezért szerettem volna megosztani erőforrásainkat, beleértve a legjobb kültéri kivetítőt, hogy a házában is rendezhessünk szabadtéri filmestet.

Mielőtt belevágna, nézze meg a legjobb filmek családoknak egy mozi estén!

Szabadtéri filmek a házunkban

A filmestek a kertünkben elég szórakoztató éves hagyománnyá váltak. Meghívunk minden szomszédunkat és barátunkat – ez valóban „annál jobb” dolog.

A szabadtéri filmesteket általában nyár végére vagy nagyon kora ősszel tervezzük, amikor a napok egyre rövidülnek, de kint még mindig elég meleg van, hogy az emberek ne fagyjanak meg. Kaliforniában ez általában szeptembert vagy októberet jelent. A filmestjeink egy kicsit hasonlítanak erre.

legjobb szabadtéri projektor film estére

Hogyan lehet megrendezni a háztáji filmestet

Meghívjuk az embereket, hogy napnyugta előtt több mint egy órával meghívjuk őket, hogy hozzanak magukkal takarót és / vagy széket. Néhány extrát biztosítunk arra az esetre, ha az emberek elfelejtenék, vagy nincs sajátjuk.

Az emberek általában korán jönnek, és kialakítják a helyüket a gyepen, majd elegyednek, meglátogatják és vacsoráznak. Főtálat és italokat biztosítunk, mindenki más hozza meg megosztani való ételeit.

A filmet általában napnyugta után körülbelül 5 perccel kezdjük. Az idősebb gyerekek általában ülnek és filmeket néznek néhány felnőttel együtt. A kisgyerekek általában néhány percig nézik, aztán körbe-körbe futnak, vagy bemennek, és megtalálnak néhány játékot, amikkel játszani lehet.

Mindig győződjünk meg arról, hogy mindenki tudja, hogy jöhet-mehet, ahogy kell, és biztosan nem kell az egész filmet megnéznie.

Ha egy szabadtéri mozi est megrendezését tervezi, akkor ez szerintem döntő fontosságú. Ne bántson, ha az emberek nem nézik az egészet! Előfordul, hogy egy teljes filmet nehéz átvészelni egy családnak, főleg ha kisgyerekeik vannak.

legjobb szabadtéri projektor film estére

Könnyű film éjszakai étel ötletek

A film során friss pattogatott kukorica pattog ebben a pattogatott kukoricagépben, és a dollárboltból készítünk film cukorkát, amelyet az emberek megragadnak és megosztanak. Minden könnyű és alacsony kulcsú, ezért minden ital palackban vagy dobozban van hűtőben, és a vendégek segítenek magukon.

Bármely étel, amelyet felszolgálunk, „állítsa be és felejtse el”, például húsgombóccal teli edény vagy egy csomó pizza. Papírt használunk az edényekhez, és az éjszaka végén mindent újrahasznosítunk. Az egyszerű és gyors takarítás kulcsfontosságú a moziesten!

A legjobb szabadtéri projektor és felszerelés a családi filmek estéjére

Ha szabadtéri moziestet fogsz szervezni, akkor az elsődleges szükséglet a legjobb kültéri projektor és egy képernyő. Ryan annyira szándékában állt ennek az egésznek a megvalósítására, hogy valójában úgy tervezte meg a házunk átalakítását, hogy az egy nagy, üres fehér falat hozzon létre, amely a képernyőnkként szolgál.

Emiatt csak felgyújtjuk a projektorunkat, és arra a falra irányítjuk.

Véleményem szerint egy üres fal a legjobb vetítővászon. Nincs nulla beállítás, és nincs kockázata annak, hogy barlangba süllyed, vagy lebukik. Ha hasonló üres falad van, akkor tökéletesen működik. A kültéri filmvásznon azonban mindenféle változat létezik.

Tesztfutáshoz kezdje csak úgy, hogy feldob egy fehér lepedőt, és a végeit biztonságosan megköti a kerítéssel vagy valami hasonlóval. Ha fel akarja emelni a következő szintre, akkor őrületesen sok előugró képernyő található, amelyeket a szabadtéri filmek estéjére használhat. Ezt nagyon klassz, mert felakaszthatja vagy álljanak, és a költségek meglehetősen ésszerűek.

Ez a kivetítő Ryan büszkesége és öröme. A BenQ mindenképpen a legjobb kültéri projektor volt számunkra. Egy évig spórolt, hogy megszerezze, és azt kell, hogy mondjam … megéri. A kép éles és kristálytiszta, még akkor is, ha egy 20 láb széles falra vetítjük. A beállítás egyszerű és rendkívül megbízható.

legjobb szabadtéri projektor film estére

Hogyan streamelhet filmeket a BAckyard Movie Night programhoz

Apple TV-t használunk (csak a szokásos tévénkből vesszük), és streamelhetünk bármilyen streaming szolgáltatásból, amelyhez a nézett film tartozik, vagy a személyes könyvtárunkból. A kivetítőt a gördülő kocsi, mint ez a moziesten történő könnyű szállítás érdekében.

A hangzás érdekében Ryan egy HDMI-kábelen keresztül csatlakoztatja a projektorhoz egy hangerősítőt; az erősítőhöz két kültéri hangszóró van csatlakoztatva. Ezután az Apple TV-t csatlakoztatja az erősítőhöz, hogy fogadja a streaming jelet. A mi udvarunk számára a két kültéri hangszóró rengeteg hang.

De Ryan álma (természetesen) a térhangzás telepítése, amikor frissítjük a kertet.

Minden film este igazi slágere, azt kell mondanom, a popcorn gép. Ez a pattogatott kukoricagép tökéletes volt; ez egy szabadon álló gép, egyik oldalán kerekekkel, így körbe lehet keríteni. Az egyik oldalán van egy kis polc, amelyen pattogatott kukoricatartó zacskók tárolhatók, és hátul néhány extra rejtett tárolóval.

A kedvenc részem az, hogy van egy elülső vitrina, benne lámpákkal, ahol cukorkákat lehet bemutatni és tálalni. Általában a dollár boltba megyünk, és betöltenénk néhány klasszikus filmcukrot.

Végül használjuk pattogatott kukoricacsomagok hogy elkészítsük a pattogatott kukoricánkat, hogy ne kelljen aggódnunk az összetevők kimérése miatt. És íze van pontosan mint a mozi pattogatott kukorica (mármint azt hiszem, ez a film popcorn ?!). Nekünk van kis gombóc és ezeket a táskákat, és az emberek csak egy táskát ragadnak meg, és segítenek magukon, ha egyszer felbukkan.

legjobb szabadtéri projektor film estére

A legjobb filmek a szabadtéri filmek estéjére

Ami a filmeket illeti, egész tudományunk van hogyan válasszuk ki a filmjeinket! Itt egy erre a célra szánt teljes bejegyzés, ezért nézze meg, hogy megtudjuk, hogyan döntünk. De szívesen megtudnám – van-e film ested meg kell nézni filmek? Szívesen megnézném, hogy hasonlítanak-e a miénkre, vagy vannak-e olvasói kedvencek, amelyeket fel kellene venni a listára. Ha van kedved, írj megjegyzést! puszi

Aktív idő
3 óra

Teljes idő
3 óra

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
300 USD

Eszközök

 • BenQ projektor

 • Vetítővászon vagy helyettesítő

Utasítás

  Ha szabadtéri moziestet fogsz szervezni, akkor az elsődleges szükséglet a legjobb kültéri projektor és egy képernyő. Ryan annyira szándékában állt ennek az egésznek a megvalósítására, hogy valójában úgy tervezte meg a házunk átalakítását, hogy az egy nagy, üres fehér falat hozzon létre, amely a képernyőnkként szolgál.

  Emiatt csak felgyújtjuk a projektorunkat, és arra a falra célozzuk.

  Véleményem szerint egy üres fal a legjobb vetítővászon. Nincs nulla beállítás, és nincs kockázat annak, hogy barlangba süllyed vagy átesik. Ha hasonló üres falad van, akkor tökéletesen működik. A kültéri filmvásznon azonban mindenféle változat létezik.

  Tesztfutáshoz kezdje csak úgy, hogy feldob egy fehér lepedőt, és a végeit biztonságosan köti a kerítéshez vagy valami hasonlóhoz. Ha fel akarja emelni a következő szintre, akkor őrületes mennyiségű előugró képernyő található, amelyeket a szabadtéri filmek estéjére használhat. A az egyik fent linkelt nagyon klassz, mert felakaszthatja vagy álljanak, és a költségek meglehetősen ésszerűek.

  A a fentebb kapcsolt projektor Ryan büszkesége és öröme. A BenQ mindenképpen a legjobb kültéri projektor volt számunkra. Egy évig spórolt, hogy megszerezze, és azt kell, hogy mondjam … megéri. A kép éles és kristálytiszta, még akkor is, ha egy 20 láb széles falra vetítjük. A beállítás egyszerű és rendkívül megbízható.

Megjegyzések

Apple TV-t használunk (csak a szokásos tévénkből vesszük), és streamelhetünk bármilyen streaming szolgáltatásból, amelyhez a nézett film tartozik, vagy a személyes könyvtárunkból. A kivetítőt a gördülő kocsi, mint ez a moziesten történő könnyű szállítás érdekében.

A hang érdekében HDMI-kábelen keresztül csatlakoztatjuk a hangerősítőt a kivetítőhöz; az erősítőhöz két kültéri hangszóró van csatlakoztatva. Ezután az Apple TV-t csatlakoztatja az erősítőhöz, hogy fogadja a streaming jelet. A mi nagyméretű udvarunk számára a két kültéri hangszóró rengeteg hang.

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot kapok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget.


Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok