PVC csőprojektek – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.03.09. 117 Views 0 Likes 0 Ratings

117 Views 0 Ratings Rate it

A PVC cső mágikus anyag, amely olcsó és ó, olyan hasznos! Itt van egy lista a PVC-cső felhasználásának 35 módjáról a gyerekek díszítésére, rendezésére és szórakoztatására. PVC cső projektek szerveznek cipőket és udvari eszközöket limonádé állványok és játszóházak építéséhez a gyerekeknek!PVC cső projektek

Hogyan kell levágni a PVC csövet?

A PVC cső vágásának többféle módja van, itt van a 3 leggyakoribb módszer: kézifűrész, gérfűrész vagy PVC vágószerszám. A módszertől függetlenül csiszolópapírra van szükség a vágáskor kialakuló műanyag perem simításához. Az is méltányos megjegyezni, hogy a legtöbb lakberendezési üzlet néhány ingyen kivágást végez, ezért kezdje ott! Ha ez nem működik, próbálkozzon az alábbi 3 módszer egyikével:

  1. Kézi fűrész – Ez a módszer több időt igényel, de meg lehet csinálni. A biztonság és a pontosabb mérések érdekében mindenképpen rögzítse a PVC csövet.
  2. Gérvágó fűrész – Rögzítse a csövet a gérfűrész alá, és mindenképpen viseljen védőszemüveget. Nem kerülhető el a PVC csőpor.
  3. PVC vágószerszám– Ha nem rendelkezik elektromos kéziszerszámokkal, és otthoni javítóüzlete túl elfoglalt ahhoz, hogy elvágja a PVC-csövet az Ön számára, ez messze a következő legegyszerűbb módszer a PVC-csövek legfeljebb 1 5/8 ″ átmérőjű vágására.

PVC csőbútor

1. Fejfa

Gondoltad volna, hogy a PVC-szeletek ilyen szórakoztató, modern fejtámlát alkotnak? További képekért nézd meg Hearts and Sharts.

PVC cső projektötletek

2. PVC csőszékek

Ezek az egyszerű székek tökéletesek kempingezéshez vagy külső ülésekhez. Keresse meg a részletes oktatóanyagot a címen Egyszerű Simon és Társaság.

PVC cső tábori székek

3. táblázat

Tizenkét darab PVC-cső és egy kerek fafa, és megvan ez a szépség! Hogy igazságos legyek, Bre szerint ingatag, de szerintem imádnivaló. További részletekért nézd meg Bre Célzott.

PVC csőasztal

PVC cső projektek

A PVC cső jól működik a vízvezeték és a koszorúk számára! Aki tudta? PVC-csővel mindent elkészíthet a filmvásznaktól a karácsonyi díszekig!

4. PVC cső koszorú

Ez a koszorú különböző átmérőjű PVC csövet és 2 ajtógombot használ! Imádom, hogy bármilyen színnel befújhatja festékkel, és a PVC darabokat díszekkel töltheti meg. Tökéletesség! Lásd a teljes oktatóanyagot Home Depot.

PVC cső projektötletek

5. Tükör

Alecia 80 darab PVC-csövet vágott, hogy létrehozza ezeket az egyedi tükröket. Legjobb rész? Forró ragasztópisztollyal rögzítette a darabokat! Nézze meg az összes részletet Takarékos és elegáns.

PVC csőtükör

6. Film képernyő

122 dollárért szabadtéri mozi képernyőt rendezhet a saját kertjében! A teljes oktatóanyagért nézze meg Vezetékes.

PVC cső filmvászon

7. Limonádé állvány

Fordítson 1 hüvelykes PVC csövet a legaranyosabb limonádé állványba! Egyszerű Simon és Társaság Van egy oktatóanyag a limonádé állvány összeállításáról és a szövet borításának elkészítéséről.

PVC cső limonádé állvány

8. PVC cső váza

Ezekben a PVC csövekben nincs vágás! Csak PVC csatlakozókra és kupakokra van szüksége. Mindkettő megvásárolható a helyi boltban. További részletekért nézd meg Karin Jordan Studios.

PVC cső váza

9. Hópehely koszorú

Ez a következő két PVC cső projekt üdülési vonatkozású. Először is, egy PVC csövű hópehely koszorú tökéletes egész télen! A teljes oktatóanyagért nézze meg Ashbee Design.

PVC csőkoszorú

10. PVC csődíszek

Adjon hozzá egy kis szeszélyt a karácsonyfához ezekkel a hóemberdíszekkel. Legjobb rész? Ezek előre vágott PVC csődarabokból készülnek, így nincs szükség vágásra, csak forró ragasztópisztollyal!

DIY hóember dísztárgyak

PVC cső játékok és játékok

11. Létrás golf

Ha egész nyáron szabadtéri játékot keres, a létra golf az Ön számára! Szeretem, hogy bármilyen színű festéket szórhatsz vele, és amikor vége a nyárnak, könnyedén szétszedheted és tárolhatod jövő nyárig. Nézze meg a verseny bemutatóját Anya törekszik.

PVC cső létra golf

12. Érzékszekrény

Betonkeverőkádként betonkádat használtak, és egy 1,5 ″ -os PVC csőkeretet adtak hozzá a tartály megtartásához és önállóan tartásához. Szeretem, hogy ez a kuka homok, víz vagy bármilyen érzékszervi anyag tárolására használható a kicsik számára! További részletekért nézd meg Élet 2 kis vikinggel.

PVC cső homokdoboz

13. Marshmallow gun

Készíts egy pillecukor fegyvert kevesebb, mint 1,50 dollárért! Keresse meg az oktatóanyagot itt: Szeretünk anyukák lenni.

PVC cső játékok

14. Transzferindító

Ebéd-ingajáratokhoz csak egy üres 2 literes üveg és egy 2 db PVC-cső kell. Zseni! Keresse meg az oktatóanyagot itt: A Sycamore alatt.

15. Festőállvány

Ha kezdő művész van a kezedben, ez az asztali festőállvány tökéletes! Részletekért nézd meg Instructables.

16. Futballgól

Ennek a PVC-cső foci gólnak az elkészítése 13 dollárba került! A teljes oktatóanyagért nézze meg Hat nővér cucc.

PVC cső foci cél

17. Teleszkópok

Ezek a PVC csőteleszkópok tökéletesen kiegészítik bármilyen öltöztetős szekrényt. Legjobb rész? A távcső elkészítése egyenként 1,50 dollár alatt van, és a gyerekek díszíthetik hangulatuknak megfelelően. A teljes oktatóanyagért nézze meg Megszállottan varr.

18. Bábszínház

Adjon hozzá még egy kis drámát otthonához egy PVC pipaszínház segítségével! Találjon részletes oktatóanyagot a címen Virágot visel.

19. Kardok

Ismerek néhány gyereket, akik szívesen játszanának kardharcban! Ha úgy érzi, hogy ezek veszélyesek, fontolja meg, hogy a kardot medencetésztába vagy habba takarja. Keresse meg az oktatóanyagot itt: Takarékos szórakozás fiúknak és lányoknak.

PVC cső kézműves ötletek

20. Barkácsoló sprinkler

Húzza fel PVC csöves sprinklerét körülbelül 11 dollárért, hogy ezen a nyáron órákig szórakoztassa a gyerekeket! További részletekért nézd meg Ravasz nővérek.

PVC cső sprinkler gyerekeknek

21. Őrült sprinkler

Ha extravagánsabb öntözőberendezést keres, nézze meg ezt a kosárlabda kapuhoz rögzített PVC csöves öntözőt. További képekért nézd meg Prairie Daze.

PVC cső sprinkler

PVC csőházak

22. Játszóház

Miután elkészítette a PVC csővázat, vagy varrhat egy gyönyörű borítást, vagy egy egyszerű lepedővel könnyed erőddé varázsolhatja a gyerekeket! Ennek az imádnivaló játszóháznak még van egy leveles nyílása is! További képek és részletekért nézze meg Legédesebb kicsi.

PVC cső játszóház

23. Játszóház

Használjon PVC csövet egy játszóház keretének megépítéséhez, majd varrjon szövetborítást a keret borításához. Imádni való! Lásd még rengeteg képet a PVC tervek.

PVC cső projektek

24. Sátor

Jen egy 8 ′ magas PVC csőpofát csinált a gyerekeinek, és fantasztikus lett! A teljes oktatóanyagért nézze meg Tatortots és Jello.

PVC cső sátor

PVC csőszervezés

A PVC csőből bútorok, játékok készíthetők, és ez a varázslatos anyag az összes dolgot is megszervezheti. A PVC-cső polcoktól, amelyek cipőt, bort és kézműves festéket tartanak, a kabáttartóig, a PVC-cső hamarosan feljavítja a szervezeti játékot.

25. PVC csőtartó állvány

Ehhez a modern PVC csőcipő-szervezőhöz 6 ′ x 10 ′ PVC csőre lesz szükség. A teljes oktatóanyagért nézze meg Otthoni történetek A-tól Z-ig.

PVC cső projektötletek

26. Könyv caddy kézműves festéktároló

Fordítson egy lusta susant imádnivaló könyvkáddá ezzel az Apartment Therapy oktatóanyagával.

PVC csövek könyv caddy

27. Edénytartó

Ez a PVC csőtartó vázaként szolgál, és tökéletes kiegészítője a nyári grillezéshez. Keresse meg a teljes oktatóanyagot itt: Nagyon ügyes lány.

28. Esernyő állvány

Ehhez az ernyőtartóhoz mindössze egyetlen 6 hüvelyk átmérőjű PVC cső kell. Alapozza meg a teljes oktatóanyagot a következő címen: Keményen.

29. Függesztő állvány

Ha kis helyen él, akkor ez a PVC csőfüggesztő állvány tökéletes. A weboldal finn nyelvű, de könnyen lefordítható, nézze meg Hétköznapi farsang.

30. Kerékpártartó

Ha olcsó, szabadon álló kerékpártartót keres, akkor ezt a PVC csőmesteret lefedi. További részletekért nézd meg Instructables.

31. Fogkefetartók

Ezekkel az egyszerű PVC csőből készült, kabinba akasztott fogkefetartókkal soha többé ne dobja ki a gyerekeknek a szemeteseket. Keresse meg az oktatóanyagot itt: Kézműves az esőben.

PVC cső projektötletek

32. Fiókszervező

Ez egy praktikus módszer a fehérneműtartó fiók tisztítására PVC csővel és festékszóróval. Legkedvesebb fiókszervező, akit valaha láttam! Részletek itt: Infarrantálisan kreatív.

PVC csövek szervezése

33. Gyepszerszám-szervezés

Itt van egy praktikus megoldás a gyepszerszámok függőleges tárolására. Ugorj át ide Ashbee Design a részletes bemutatóhoz.

PVC cső projektötletek

34. Boros állvány

Az utolsó 2 PVC-cső projekt mind boros állvány. Ez a PVC csőből készült borosléc bőrcsíkokat használ a borosüvegek tárolására. Keresse meg a teljes oktatóanyagot itt: Design szivacs.

PVC cső kézműves

35. Boros állvány

Ezt az egyszerű PVC csőből készült boros állványt PVC cső darabokkal, epoxi ragasztóval és csavarokkal állítják össze. Keressen kép bemutatót a címen Kalandok az alkotásban.

PVC cső boros állvány

Készített valamit PVC csövekkel? Szívesen hallanám …
Source link


117 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok