A legjobb technika, amellyel frissítheti autóját – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.04. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

autótechnikai kütyük

Ha régebbi járművet vezet, valószínűleg sok jó új technológiát hagy ki. Szerencsére rengeteg olyan technikai termék és kiegészítő, amellyel frissítheti autóját. És bár előfordulhat, hogy nem tudjuk Teslává alakítani, az alábbi technológia néhány kiegészítésével régi autóját vadonatújnak érezheti.

Az új érintőképernyős sztereó beszerzésétől a zene telefonról történő továbbításáig a régi magnón keresztül ezek a legjobb technikai elemek az autó frissítéséhez.

Tartalomjegyzék

Apple CarPlay / Android Auto Stereo (fejegység)

kenwood vevő
Kenwood

A legtöbb ember egy régi autóba szeretné integrálni telefonját és annak képernyőjét. Tehát a jármű frissítésének egyik legjobb módja egy új sztereó, más néven fejegység. Szüksége lesz egy olyan eszközre, amely támogatja az Android Auto és az Apple CarPlay programokat, amelyek segítségével zenét és podcastokat streamelhet, térképeket, navigációt, hívásokat, üzeneteket és egyebeket kap a telefonról a kötőjelre.

Ezeknek a díszes autórádióknak 6–9 hüvelyk méretű érintőképernyője van. Válasszon egy szép dupla DIN modellt, amely elfér a 7 × 4 nyílásban a kötőjelben, ahol a jelenlegi sztereó, magnó vagy CD-meghajtó található. Ne feledje, hogy a telepítés gyakran néhány száz dollárba is kerülhet. Egyes helyeken, mint például a Best Buy, ingyen elvégzik a telepítést bizonyos sztereókkal.

Dupla DIN sztereókhoz javasoljuk a Kenwood DMX7706S. Az Apple / Android támogatás, a Bluetooth és a 7 hüvelykes képernyő egyaránt rendelkezik a legtöbb olyan funkcióval, amelyet túl sok pénz elköltése nélkül szeretne. Ha csak egy egyréses nyílás van a kötőjelen, amely nem fér el egy nagy, 7 hüvelykes képernyőn, vegye fontolóra a Alpine Halo9 sztereó, amely elfér egy kis nyílásban, mégis egy nagy, 9 hüvelykes Tesla-es képernyőt juttat el régebbi autójához.

Szerezzen egy jó Dash Cam-ot

NextBase dashcam
NextBase

A Dash bütykök nagyszerű módja a jármű frissítésének és a védelemnek, ha baleset támad. Vannak több oka annak, hogy vesz egy kötőjeles bütyöket, és ugyanolyan széles lehetőségek állnak rendelkezésre. Az olcsóktól, amelyek egyszerűen rögzítik az előtted állóakat, egészen a többiekig, amelyek kettős biztonsági rendszerként működhetnek, előre és hátra rögzíthetnek, időzített videókat készíthetnek egy útról stb.

Javasoljuk a NextBase 522GW, köszönhetően egy csomó olyan funkciónak, amelyeknek nincs őrült magas ára. Széles látószögű videofelvételt készít 1080p vagy akár QuadHD felbontású, éjszakai módban, valamint beépített G-érzékelővel a balesetek vagy lopások felderítésére (és a videó rögzítésének inicializálására). A 3 hüvelykes képernyőn megtekintheti a felvételeket, és gyorsan átviheti a videókat a telefonjára Wi-Fi-n keresztül. A NextBase egy kiegészítő hátsó kamera.

Imádni fogja a távoli indítót

távoli indító
Compustar, Amazon

Semmi sem jobb, mint egy forró nyári napon vagy szellős téli reggelen elindítani az autót, így nem elviselhetetlen, ha készen áll az indulásra. Ráadásul a motor felmelegítése jobb a hosszú élettartam érdekében.

Nehéz konkrét terméket ajánlani, mivel azok járműtípusonként, modellenként és évenként változnak. Ezenkívül attól függően, hogy van-e már kulcsnélküli bejegyzésed vagy sem, a megvásárolt ismét megváltozik. Olcsó kiegészítő készletet kaphat, amely az eredeti kulcs nélküli belépési távvezérlőt vagy a divatos Viper rendszereket használja, amelyek segítségével okostelefonról nyomon követheti, feloldhatja és elindíthatja autóját. Javasoljuk a CompuStar 4900S kétirányú távoli indító rendszer mivel univerzális és a járművek széles skáláját támogatja. Szeretjük a kétirányú kommunikációs funkciót is, így a jel visszajön és megerősíti, hogy az autó be / ki van kapcsolva, vagy hogy biztonságosan bezárta az ajtókat.

Add hozzá a Bluetooth-ot a Clunkerhez

FM Bluetooth adó
ROAV, Amazon

Talán a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy egy régi autó új funkciókkal rendelkezzen, ha hozzáadja a Bluetooth-ot. Így kihangosított hívásokat kezdeményezhet, zenét streamelhet, podcastokat, hangoskönyveket vagy bármi mást telefonjáról az autórádión keresztül. Szeretnénk a Bluetooth FM adaptereket ajánlani. Az adapter párosul a telefonjával, majd hangot küld az autójában lévő FM állomásra, hasonlóan a modern behajtó mozihoz.

Az Anker ROAV FM Bluetooth adapter és töltő tökéletes műszaki kiegészítő minden autóhoz. Olyan, mint egy tipikus okostelefon-töltő, két porttal, csak Bluetooth- és FM-rádiótámogatással rendelkezik, könnyen kezelhető érintőgombokkal kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban működik a környéken.

Szerezzen be egy heads-up kijelzőt

HUD képernyő autó
SHEROX, Amazon

Néhány újabb járműben van egy heads-up kijelző (HUD), amely a sebességet és a navigációs utasításokat mutatja közvetlenül az arcod előtti üveg szélvédőn. Ez a kijelző is átlátszó, tehát nem zavaró tényező. Végül a sofőrök az úton tarthatják a szemüket, ahelyett, hogy lenéznének, miközben továbbra is fontos információkat látnak. Sok luxusjármű kezdte használni ezt a technológiát, és felveheti régi autójába.

A megfizethető heads-up megjelenítési lehetőségek valóban divatosnak és futurisztikusnak érezhetik egy régebbi járművet. Az SHEROX 3,5 hüvelykes HUD javasoljuk, hogy legyen még gyorshajtásról szóló figyelmeztetés, így nem kap jegyet. A kormánykerék alatti ODB2 csatlakozóhoz csatlakozik, így elég egyszerű ahhoz, hogy bárki telepíthesse.

Smartphone jelerősítők

Autójelerősítő
WeBoost

Bután hangzik, de a jelerősítők valóban működnek, ha veszel egy jót. Ha gyakran utazik, vagy távoli helyekre vezet, például egy családi házba, akkor a cellaszolgálat-emlékeztető csodákra képes. A legtöbb modell bármilyen szolgáltatóval működik, és meglehetősen kiterjeszti a mobilszolgáltatást (beleértve a 4G / 5G internetet is).

A jelerősítők nagyobbak és nagyobb teljesítményűek, mint a telefonban található apró chip, ezért erősebb sejtjelet rajzolnak. Az WeBoost Drive Reach az egyik legnépszerűbb lehetőség, és személyes tapasztalatok alapján mondhatom, hogy remekül működik. Ezek növelik a jelet minden hordozó számára az egész autó számára, így nem csak egy személyre vagy eszközre korlátozódik. A lendületben bárki részesülhet a lendületből.

Tegyen egy kis hőt az ülésére

fűthető ülőkészlet
Dorman, Amazon

Sok új autó fűtött ülésekkel érkezik, és sajnos ez mindannyiunk számára nem létező luxus. Tudta azonban, hogy nem kevés pénzért könnyedén felvehet néhányat autójába, és még egy díszes be / ki gombot is felszerelhet a műszerfalon?

Az Dorman univerzális ülésfűtés készlet megfizethető, könnyen telepíthető és remekül működik. Amíg van egy átlagos barkácsolási gondolkodásmódod és van némi szabadidőd, addig betolhatod ezeket az üléseidbe, és szépen átirányíthatod a vezetéket a műszeredhez. Ezután érintse meg a be / ki gombot, ha kihűl, és élvezze a meleg, fűtött üléseket a rozsdás vödörben.

Adja hozzá Alexát járművéhez

Alexa a kocsiban
amazon

Manapság szinte bárhová teheti Alexát, és ez az autójában is megtalálható. Az Alexa kiválóan alkalmas kihangosított segítségre hívásokkal vagy üzenetekkel, zenével, hírekkel, időjárási információkkal, vagy intelligens fényeinek és házának irányításához, amikor hazafelé vezet.

Fordítsa autóját hangsegédbe a Amazon Echo Auto, amely közvetlenül az USB csatlakozóba vagy a 12 voltos szivargyújtó aljzatba csatlakozik.

ODB2 kódolvasó / törlés

ODB2 szkenner
amazon

Ez a következő kis szerkentyű nagyszerű azok számára, akik szeretnek bütykölni a járművükön, vagy pénzt akarnak megtakarítani saját karbantartásukkal. Az ODB2 olvasó beolvashatja autója számítógépét, és több mint 3000 hibakódot ellenőrizhet, beleértve a motorellenőrző lámpával kapcsolatos problémákat, vagy valós idejű információkat jeleníthet meg. Még jobb, ha ezzel a remek eszközzel letörölheti a motorellenőrző lámpát.

Az KOBRA ODB2 kódolvasó BT vagy Wi-Fi hálózaton keresztül működik, és támogatja mind az iPhone-t, mind az Android-ot.

Vészhelyzeti szolgáltatások hozzáadása (hasonló az OnStar-hoz)

Hum segélyszolgálat
Hum, Verizon Wireless

Az OnStar a GM rendszere jármű-alapú kommunikációhoz, biztonsághoz, GPS-hez, sürgősségi szolgálatokhoz, navigációhoz, távdiagnosztikához és egyebekhez. De szüksége van egy újabb GM járműre, hogy élvezhesse ezeket a funkciókat. Szerencsére a régebbi járművekkel rendelkezők hasonlót kaphatnak a Verizon Wireless-től.

Hum, a Verizon Wireless, integrálja a fent említett összes funkciót a Google Segéddel együtt szinte minden 1997 után gyártott autóhoz. Csatlakoztatja a kulcsot a kormány alatt lévő ODB2 csatlakozóhoz, és ez minden munkát elvégez az Ön számára. Van még egy társalkalmazás is, amely megkönnyíti a diagnosztika ellenőrzését, a jármű nyomon követését és még sok minden mást.

Fejtámla DVD-lejátszó

autó dvd képernyők
Fangor, Amazon

Tudjuk, hogy manapság sok gyereknek van telefonja vagy iPadje az autóban, de a fejtámla DVD-lejátszó remek módja annak, hogy a kicsiket könnyedén szórakoztassák. Nem csak, de két 10 hüvelykes képernyőt is beszerezhet, amelyek könnyen felszerelhetők a fejtámlákhoz, ami gyors és megfizethető frissítést jelent az autójához.

Míg a hordozható DVD-lejátszók mérete és ára rendkívül változatos lehet, a Fangor 10 hüvelykes kettős képernyő az Amazon-on remek költségvetési választás. Egy DVD-lejátszót kap, amely két különböző 10 hüvelykes képernyőn, szerelőeszközökön és egyebeken játszik, hogy mindkét hátsó utas élvezhesse a mozdulatot.

Kazettás Bluetooth adapter

kazetta fm adapter
ArsVita, Amazon

Csakúgy, mint a 8 számos, a kazettás magnók is a múlté, és mindenhol elpazarolják a helyet a járművekben. Ha Bluetooth-on keresztül zenét szeretne továbbítani telefonjáról az autórádióba, de csak egy szalagos lejátszója van, akkor éppen erre a kis eszközre van szüksége.

Az Arsvita Bluetooth kazettás vevőegység párosul a telefonjával zenei, navigációs vagy kihangosító hívásokhoz, majd továbbítja a magnóba és az autórádióba. Ezek fantasztikus kis kiegészítők, amelyek a legrégebbi járműveket egy kicsit modernebbnek érzik majd.

Töltse fel a pohártartóját erővel

Autó inverter
Bestek, Amazon

Végül, de nem utolsósorban, egy pohártartó invertert akartunk ajánlani. Mi ez pontosan? Ez egy olyan eszköz, amely a 12 voltos cigaretta porthoz csatlakozik, majd ezt az áramot több USB-portká alakítja, sőt egy váltakozó áramú fali aljzatba más elektronikához. Alapvetően az egyik régi portot a műszerfalon több hasznos portká alakítva ezeknek a modern időknek, amelyekben élünk.

A BESTEK 200w inverter lehetővé teszi laptopok, kamerák és egyebek töltését vagy áramellátását két váltóáramú csatlakozóval, majd két USB-porttal ellátott telefonok vagy táblagépek töltését. Ráadásul még mindig van egy 12 voltos szivargyújtó, ha szüksége van rá. Ez a kis technikai eszköz minden eddiginél több lehetőséget kínál az autóban.


Ha olyan vagy, mint én, és szereted a régi járművedet, ne cseréld le. Ehelyett csak vegyél egyet az itt említett sok jó autóeszköz vagy műszaki frissítés egyikéből. Legyen szó akár megfizethető Bluetooth adapterről, vagy egy divatos sztereóról az Apple CarPlay-vel a rozsdás vödörhöz. Ezen frissítések bármelyikével a régi autó egy kicsit újszerűbbé válik.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok