Helyezze ablaktörlőit abba a helyzetbe, amely boldoggá tesz

Avatar admin | 2021.05.09. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció az ablaktörlők abba a pozícióba, amelyik boldoggá tesz

Fénykép: Junior Braz (Shutterstock)

Ha van valami, ami kristálytiszta lett az elmúlt hónapokban, az az, hogy megosztott nemzet vagyunk. Eljutott odáig, hogy mindenki azt gondolja, hogy mindenben igaza van, és nem hajlandó meghallgatni a másik fél mondanivalóját. A dolgok felmelegedhetnek. Dühös tweeteket küldünk.

Természetesen arról a helyzetről beszélünk, ahová betette az ablaktörlőket, amikor vihar előtt vagy közben parkol a járművével.

Néhány rövid összefüggés:

Még februárban futottunk egy hétvégi bejegyzés a téli ablaktörlő helyzetéről, megjegyezve, hogy ennek a megosztó kérdésnek két oldala van, majd megosztotta álláspontját Kevin Williams, író Autós Bibliák– aki határozottan ellenzi a figyelemben álló téli ablaktörlőket.

Gyors előrejutás erre a hétre, amikor A vezetés (az a hely, ahol először láttuk Williams elvitelét) megkísérelte befejezni az ablaktörlő háborúkat azáltal, hogy interjút készített a Bentley mérnökeivel a fent-lefelé vitán. Hosszú történet, a szakértők szerint nem mindegy, hogyan állítja be ablaktörlő lapátját egy téli vihar idején. Itt van miért.

Miért nem fontos az ablaktörlő helyzete?

Bár számíthat arra, hogy az autószakemberek – ebben az esetben az ablaktörlő lapátokat tervező és tesztelő mérnökök – erős véleményt vallanak a témáról, akikkel a Drive beszélt Bentley-nél nem. Pontosabban az volt a véleményük: “Nem számít, párosít, pusztán személyes döntés.”

Elolvashatja a cikket, amelyet Jonathon Klein írt, a részletekért, de íme az összefoglalója:

Annak a lényege, amit elmondtak nekünk, hogy az ablaktörlőket, azok mechanizmusait és mindent, ami magában foglalja a rendszert, kínzásokon kívül tesztelik valaha való életben való találkozás. Szerint a Bentley fiúk, a márka ablaktörlői úgy kezdenek, hogy 10 000 ciklust hajtanak végre -20 fokon, majd lefagyasztják a szélvédőig, majd kézzel lehúzzák őket, és a mechanizmusokat és a szélvédőt tele vannak hóval, biztosítva, hogy az ablaktörlők és a mechanizmus ellenálljon az említett súlynak csapadék.

Magát a gumit is tesztelik. Megteszik, hogy megvizsgálják, hogyan reagál az ismétlődő jegesedés, szél, eső, jégeső, ónos eső, valamint por és törmelék. Ha a folyamat során egyáltalán nem sikerül, akkor új iterációt készítenek a termékről. És mint rámutattak, ezek a lépések mind ipari szabványok.

Más szavakkal, autójának ablaktörlőinek képesnek kell lenniük szinte minden kezelésére, ami történhet velük, amikor autója kint parkol télies időben – helyzetüktől függetlenül.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok