A LEGO Porsche 911 egy két az egyben átalakítható álomautó – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.28. 99 Views 0 Likes 0 Ratings

99 Views 0 Ratings Rate it

LEGO 911 Porsche turbó és targa
LEGO

A LEGO továbbra is fantasztikus készleteket mutat be a klasszikus autók rajongói számára. A legújabb az egy az egyben: egy 1970-es évekbeli Porsche 911 Turbo, egy ikonikus német kupé, amely alternatív utasításokkal és extra alkatrészekkel érkezik, hogy 911-es Targa roadsterré váljon. Az 1458 darabos készlet 150 dollárba kerül, február 16-án lesz eladó a LEGO VIP ügyfelek számára, március 1-je mindenki más számára.

A LEGO számára nem idegen a készletek, amelyek több modellt is fel tudnak építeni: olcsó 2 az 1-ben és 3 az 1-ben szettjei alternatív felépítési lehetőségeket kínálnak a gyerekek számára, és a kiváló 1960-as évek Mustang szettje (megközelítőleg ugyanolyan méretarányban van, mint a Porsche) fel lehet építeni mint izomkocsi vagy sikoltozó egyedi drag versenyző. A 911 Turbo / 911 Targa szett valamivel finomabb: a Turbo felépítés szélesebb hátsó tengelyt, turbófeltöltőt és közbenső hűtőt tartalmaz, valamint egy hátsó légterelőt. Ha megépíti a Targa-t, a tető eltávolítható és a motorháztető alatt tárolható, helyette egy görgős rúddal.

LEGO 911 Porsche turbó és targa
LEGO

A készlet mindkét változatában engedélyezett kitűzők, lehajtható ülések, sebességváltó és működő kormány található. Az összeszerelt szett alig fél hüvelykes, 14 hüvelyk hosszú, 6,3 hüvelyk széles és 4,25 hüvelyk magas, így jól illeszkedik olyan szettekhez, mint a fent említett Mustang, a 007 Aston Martin, a Gyors és dühös Dodge Charger, és a VW Beetle.

A klasszikus Porsche hirdetés LEGO felújítása
A LEGO VIP vásárlók exkluzív kikapcsolódást kapnak a klasszikus Porsche hirdetésekből. LEGO

A kemény Porsche-rajongók esetleg csatlakoznának a LEGO ingyenes VIP klubjához, mert bónuszokat kapnak: a klasszikus Porsche-hirdetések alapján az autók négy művészi nyomtatványát és a gyűjtő pénztárcáját. A speciális kiadások korlátozott számban kerülnek kiadásra. számokat, és a következő hónapban biztosan gyorsan eladják.
Source link


99 Views 0 Ratings Rate it