A LEGO új Spotify lejátszási listája a tégla vízesésekkel támadja meg a füledet – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.01. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

LEGO White Noise albumra nyitott iPhone Spotify-val.
LEGO

Játsszon LEGO téglákkal nagyon sokáig, és a különféle hangok, amelyeket válogatás és vadászat közben adnak ki, nagyon ismertté válnak. Nagy mennyiségben ez egy zajos zaj, amelyet az egész házból hallhat. Másrészt a fehér zaj megnyugtató és halk zaj, amelynek célja a zavaró tényezők elfojtása. A LEGO új Fehér zaj album fehér zajt ígér, de nem vagyunk biztosak benne, hogy öt percig bírja.

A Spotify lejátszási lista hét különböző zeneszámot tartalmaz, három és fél órányi tartalommal. A LEGO blokkok halmában történő kereséskor hallott hangoktól kezdve a több ezer tégla „vízeséséig” mindent megkap. Az összes kattintás két LEGO tégla összekapcsolódásának végtelen hangja.

Még nem hallgattuk meg a tartalom mindhárom és fél óráját, de a zenékkel töltött rövid időnk zavarónak bizonyult, és nem a „Zen pillanatának” ígérkezett. Kicsit túl sok, túl gyors, túl harsány, hogy megfelelő fehér zajként működjön.

Más zenei zajt sem talál. A legtöbb szám csak a LEGO tégla hangja, és mindegyik megfelel a cím ígéretének. Ha szeretne valamit, ami közelebb kerül az ASMR-hez, adhat Kettőre épült egy próbálkozás, amely alkalmi oldalhangos hangokat tartalmaz. Vad, mint a szél és Night Builder a hozzáadott hangulatnak köszönhetően jobban hasonlítható a „természeti filmzenékhez”.

Ha sikerül átvészelnie a LEGO „fehér zajának” mindhárom és fél óráját, gratulálunk. Szeretjük a LEGO-t (Nem igazán, nagyon szeretjük a LEGO-t), de megyünk a hangjai a Vállalkozás. De ha érdekel, meghallgathatja LEGO Fehér zaj tovább Spotify, Apple Musicés a Google Zene (bár a link még nem tűnik aktívnak).
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it