A LEGO VIDIYO zenei videó alkalmazása gyerekeknek alapvetően BrickTok – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.27. 57 Views 0 Likes 0 Ratings

57 Views 0 Ratings Rate it

LEGO VIDIYO promóciós kép
LEGO

A LEGO rajongók évtizedek óta használják a játékokat stop-motion animáció készítéséhez – sőt vannak hivatalos készletek és eszközök hogy abba hajolnak. De most a LEGO több mainstream fellebbezést remél VIDIYO, a játékok és az AR videó kombinációja, amely lehetővé teszi saját zenei videók létrehozását. Vagy valószínűbb, hogy sok-sok mémmel töltött nadrág.

A rendszer lényege a VIDIYO alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy személyre szabják az avatarokat, háttereket, kellékeket és egyéb 3D kiterjesztett valóság elemeket, hogy videóikba helyezhessék őket. Beolvashatja a meglévő LEGO készleteket és minifigmenteket a rendszerbe, vagy új kellékeket, animációkat, hangokat és licencelt zenéket adhat hozzá a „BeatBits”, apró, külön megvásárolható LEGO darabok segítségével, amelyek kinyitják a VIDIYO rendszer egyes részeit.

Tehát a TikTok közösségi videóelem mellett a LEGO ismét megpróbálja a kiterjesztett valóság játékokat (lásd: a redőny LEGO Méretek). Hatalmas adag saját, gyerekekre összpontosító zenei formátum is felidéződik HitClips a 2000-es évek elejéről. Az alkalmazásban és a BeatBits-en található zenét kölcsönadják a Universal Music Group, amely a LEGO állításai szerint „mindenki ízlésének felel meg, a kisgyermekektől kezdve a dédszülőkig”.

Ha a kifejezetten gyerekeknek készült videoszolgáltatás adatvédelmi vonatkozásaira kíváncsi, a LEGO már erre gondolt. A VIDIYO rendszer felhasználói teljesen névtelenek, az egyes videókat a közzététel előtt a LEGO valódi személyének felül kell vizsgálnia és ellenőriznie kell, és a szülők a szülői irányítópulton keresztül megtekinthetik (és eltávolíthatják) az összes videót, amelyet gyermekeik közzétesznek.

A VIDIYO ingyenes alkalmazásként indul Android és iOS rendszeren február 16-án. A BeatBits kiegészítők árait nem közölték.

Forrás: LEGO keresztül Brickset
Source link


57 Views 0 Ratings Rate it