A Lenovo Legion Phone Duel 2 játék, streaming, kettős töltésű szörny – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.08. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy telefon, amelybe két zsinór van csatlakoztatva.
Lenovo

Mikor szűnik meg egy okostelefon okostelefon lenni és mobil konzol lesz belőle? Ez lehet a kérdés a Lenovo új Legion Phone Duel 2 esetében. Az új okostelefon két USB-C porttal rendelkezik 90 wattos töltéshez, nyolc virtuális billentyűvel és egy előugró szelfikamerával, amely lehetővé teszi a Twitch streaminget.

Minden játéktelefonnak szüksége van csúcskategóriás specifikációkra, és a Legion Phone Duel 2 (a cikk további részében csak a Legiont fogjuk megadni) nem okoz csalódást. Csúcskategóriás Qualcomm Snapdragon 888 5G processzort, akár 18 GB LPDDR5 RAM-ot és legfeljebb 512 GB UFS3.1 tárhelyet tartalmaz. A képernyő 6,92 hüvelykes, 2460 x 1080, 144 Hz-es, AMOLED, HDR játékkijelző 720 Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával. Ez a magas mintavételi arány segít a rángatózó mozgású játékoknál Fortnite.

Egy RGB-vel ellátott telefon világít.
Lenovo

A játékról szólva a Lenovo rengeteg szolgáltatást tartalmaz a játékosok számára. Nyolc „Octa-Trigger” virtuális gombbal rendelkezik, amelyeket különböző kezelőszervekhez lehet leképezni, két ventilátorral, hogy a telefon hűvös maradjon, kettős haptikus motorral, valamint szoftveres fejlesztésekkel testre szabhatja játékmenetét.

Nézze meg a telefon hátulját, és furcsa beállítást fog észrevenni. A Lenovo a legtöbb hőtermelő alkatrészt a telefon közepére és a fent említett ventilátorokra delegálta. Feltehetően ez tartja a telefont hűvös állapotban, ugyanakkor lehetővé tette a Lenovo számára, hogy az 5500mAh teljes akkumulátort kettévágja és oldalra mozgassa.

Telefon egy előugró szelfikamerával
Lenovo

Ez a beállítás nem csak természetes helyet biztosít a kezének vízszintes helyzetbe hozatalához, hanem azt is, hogy a Lenovo bedobja a töltési trükköt. A Legion két USB-C porttal rendelkezik a szokásos helyett. Ráadásul egy 90 W-os téglával érkezik, két USB-C porttal. Csatlakoztasson két kábelt téglától telefonig, és elképesztő 90 Watton töltődik, még a 65 W-ot kezelő OnePlus tetején is.

Ezt úgy teszi, hogy „mindkét elemet” párhuzamosan (egyidejűleg) tölti. Ha csak egy vezetéket használ, akkor is az egész akkumulátort feltölti, de „csak” 45 Watton. Ha készen állsz a Twitch vagy más szolgáltatások közvetítésére, a Legion ebben is segíthet.

A bekapcsológomb alatt elrejtett 44 MP-es szelfikamera található. Amikor bekapcsolja a streaminget és engedélyezi a kamerát, a telefon elküldi a játékfolyamot és a videót, így a teljes streaming beállítást már a dobozon kívül kapja. Ez nem játékeszköz RGB nélkül, és a Legion sem kivétel. A hátoldalán és a fő ventilátorban testreszabható RGB világítást talál.

Amikor a Legiont egy sima telefonként akarja használni, akkor ezt is kezelheti. Android 11 operációs rendszert futtat, két hátsó kamerával, 64 MP-es fő lencsével és 16 MP-es ultraszélességgel rendelkezik. Sajnos egy dolog, amit a Lenovo még nem ígér, az az elérhetőség és árak az Egyesült Államokban.

A Lenovo ebben a hónapban először Kínában tervezi elindítani a Légiót, majd ezt követően májusban indulhat Európában. Európában a telefon töltő dokkolót tartalmaz, és 999,00 eurótól indul.[ad_2]
Forrás link


27 Views 0 Ratings Rate it