Hogyan lehet megnézni a 2021-es Grammy-díjat kábel nélkül

Avatar admin | 2021.03.14. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Grammy-díjak sorakoztak az asztalon
Kathy Hutchins / Shutterstock

Mint az elmúlt év legtöbb eseménye, a 2021-es is Grammy-díjátadó virtuálisan kerül megrendezésre. A zene legjobbjainak tiszteletére rendezett ünnepség 2021. március 14-én, este 8 órakor ET / 17 órakor. Így streamelheti a 2021-es Grammy-kat.

Paramount +

Grammy-díjak a Paramount + -on
Paramount +

A nemrégiben átnevezett és kibővített szolgáltatás, korábban CBS All Access néven, élőben és később igény szerint megtekinthetővé teszi a szertartás streamingjét. Feliratkozók Paramount + (Havonta 5,99 USD + egy hónapos ingyenes próbaidőszak után) elkaphatja az előadókat (köztük a Cardi B-t, a BTS-t, a Billie Eilish-t, Taylor Swiftet és még sokan mások) a show során a legnagyobb slágereiket.

A díjátadót a Paramount + webhely Windows 10 PC-n vagy Mac-en, a iPhone, iPad, vagy Android (beleértve a Chromecastot is), vagy a Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, vagy Android TV/Google TV.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Paramount +, és helyettesíti-e a CBS All Access szolgáltatást?

Fubo TV

Fubo TV
Fubo TV

Feliratkozók Fubo TV (64,99 dollár + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után) megnézheti a Grammy-kat a CBS élő közvetítésén keresztül. Nézze meg, hogy Trevor Noah műsorvezető képes-e lefordítani tehetségét politikai poénok készítéséhez A Daily Show a zenei díjátadó műsorvezetőjeként sikeres szereplés (nincs jelen közönség, aki nevethetne az ütésvonalain).

A Fubo TV alkalmazás elérhető iPhone, iPad, Android (beleértve a Chromecastot is), Apple TV, Roku, és Amazon Fire TV.

Hulu + Live TV

Hulu logó
Hulu

A Hulu + Live TV szolgáltatás (64,99 USD + havonta háromnapos ingyenes próbaidőszak után) megmutatja a Grammy-kat CBS élő közvetítésében. Nézze meg, hogy a legjobb jelölt Beyoncé nyerhet-e mind a kilenc kategóriában, amelyre jelölték, beleértve az “Év dala és az Év lemeze” című slágerét, a “Fekete parádét”.

A Hulu Live TV-vel támogatott az összes főbb platform.

YouTube TV

YouTube TV logó fehér alapon
YouTube TV

A CBS folyam tovább YouTube TV (64,99 dollár + havonta hétnapos ingyenes próbaverzió után) az élő Grammy közvetítést is megjeleníti. Hangolódj be, hogy nyomon kövesse a Beyoncé-féle fő jelöltek, Taylor Swift, Dua Lipa és Roddy Ricch előrehaladását, akik mindegyike hat díjat vehet igénybe (ideértve az Év dalát is).

Streameld a YouTube TV-t az összes kedvenc okostelefonon, táblagépen, intelligens TV-eszközön és játékkonzolon.

AT&T TV

AT&T TV
AT&T TV

Aki feliratkozik AT&T TV (Havonta 69,99 dollár +) megnézhetik a Grammy-kat a helyi CBS leányvállalatuk élő közvetítésében. Nézze meg, hogy bármelyik szórakoztató homályos kategória, mint például a legjobb kortárs hangszeres album vagy a legjobb improvizált jazz szóló, vagy a legjobb dobozos, vagy a speciális limitált csomag valahogy bekerül-e a fő közvetítésbe.

A AT&T TV alkalmazás szinte minden nagyobb platformon elérhető.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok