A Lenovo ThinkBook Plus Gen 2 i egy kétképernyős csoda, teljes méretű e-tinta kijelzővel – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.12. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Fordítsa meg a ThinkBook Plus Gen 2 külső e-Ink panelt.
Fordítsa meg a ThinkBook Plus Gen 2 i szoftvert, hogy a HDR kijelzőről a külső e-Ink panelre lépjen. Lenovo

A Lenovo elindítja a kettős képernyőjű e-Ink laptop folytatását, a ThinkBook Plus. Üdvözlet a ThinkBook Plus Gen 2 i, egy fejlett üzleti laptop belső HDR kijelzővel és egy teljes méretű e-Ink panellel a külső fedélen. Az innovatív laptop a következő hónapokban indul, és 1549 dollárnál kezdődik.

Míg az eredeti ThinkBook Plus viszonylag kicsi 10,8 hüvelykes e-Ink panelje volt, utódja sokkal nagyobb 12 hüvelykes 16:10 e-Ink kijelzővel rendelkezik. A Lenovo újratervezte e-Ink kezelőfelületét a ThinkBook Plus Gen 2 i számára, könnyű hozzáférést biztosítva a leghasznosabb e-Ink alkalmazásokhoz, és lehetőséget biztosítva a termelékenységi alkalmazások futtatására a laptop fedelének kinyitása nélkül. Ráadásul az új ThinkBook Plus belső kijelzője a Dolby Vision HDR technológiát használja a gyönyörű filmes látványhoz. Mind a belső, mind a külső kijelző lenyűgöző 2560 × 1600 felbontású, érintéstámogatást és egy mellékelt tollat ​​támogat.

Nem meglepő, hogy a ThinkBook Plus Gen 2 i hihetetlen 24 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik az e-Ink kijelző használatakor (15 óra a belső panellel). Két Thunderbolt 4 porttal, ujjlenyomat-érzékelővel, Dolby Atmos audio támogatással és Wi-Fi 6-tal rendelkezik. A Lenovo nem mutatta be a laptop konfigurációit, de megerősíti, hogy 11. generációs Intel Core processzorokat használ.

Nem akarja a külső e-Ink kijelzőt? A Lenovo egy olyan ThinkBook 13x i-t is forgalmaz, amely hagyományos formájú, de egyébként megegyezik a ThinkBook Plus Gen 2 i-vel. A vállalat azt is tervezi, hogy kiadja a ThinkBook 14p és 16p laptopokat, amelyek az AMD Ryzen processzorokat használják, és fejlett kamera- és mikrofontechnológiával rendelkeznek, hogy a Zoom-hívások professzionálisak legyenek, külső hardver nélkül.

A Lenovo új laptopjai 2021 első negyedévében indulnak. A ThinkBook Plus Gen 2 i ára 1549 dollár, míg a ThinkBook 13x i mindössze 1199 dollárért indul, e-tinta kijelző hiánya miatt. A Ryzen-meghajtású ThinkBook 14p ára 849 dollár, a nagyobb méretű ThinkBook 16p ára 1299 dollár

Forrás: Lenovo
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok