A Lenovo ThinkReality AR szemüveg kétféle ízben kapható, mindkettő csak vállalati célokra – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.10. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

ThinkReality A3 AR headset, használatban
Lenovo

Egy forró percig úgy tűnt, hogy a kibővített valóság merész új színtere lesz az innovatív kütyüknek. Lehet, hogy ez még mindig így van, de úgy tűnik, hogy ez kevéssé csökkenti a fogyasztói szintet. Vegyük a Lenovo új ThinkReality A3 szemüvegét: két különböző modell érkezik, mindkettő a vállalati piac számára.

A ThinkReality A3 PC Edition egy Windows rendszerű laptophoz vagy asztali számítógéphez fog csatlakozni. Az ötlet az, hogy „virtuális monitorokat” adjunk a felhasználónak: a fejhallgató apró kivetítői egy Windows képernyő tartalmát jelenítik meg, a felhasználóhoz viszonyított helyzetével nagyon hasonlóvá válik a teljes méretű kijelzőkkel való munkavégzéshez. Olyan, mint az Iron Man holografikus munkaállomásai, csakhogy a fejeden viseled őket, és régimódi egérrel és billentyűzettel használsz mindent.

ThinkReality A3 AR fejhallgató
Lenovo

Miért? A Lenovo azt mondja, hogy a hagyományos monitor tömb hely- és villamosenergia-megtakarításai mellett az érzékeny anyagokat nyilvánosan is megnézheti, az abszolút magánélet megőrzése mellett. A funkció a ThinkPad márkájú eszközökön lesz elérhető, bár semmi oka nincs annak, hogy más, Windows rendszert futtató hardverekkel működne. Akár öt virtuális monitor is megjeleníthető egyszerre.

Az A3 második verziója Industrial Edition névre hallgat, és „bizonyos Motorola okostelefonokhoz” csatlakozik. (Ehhez DisplayPort-out funkcionalitás és legalább egy Snapdragon 800-sorozatú processzor szükséges.) Ez a fülhallgató inkább a kibővített valóságú eszközökkel népszerűsített whiz-bang felhasználási esetekhez készült, például új felhasználók kiképzéséhez gyári felszereléseknél vagy kontextusinformációk hozzáadásához egy üzlethelyiség. Támogatja a meglévő ThinkReality platformot, akárcsak a régebbi A6 és VR S3 kivitel.

ThinkReality A3 AR fejhallgató, hátul
Lenovo

Az A3 különböző modelljei hardver szempontjából azonosak, Snapdragon XR1 rendszeren futnak, chipen, két 8MP kamerával és mindkét szem 1080p felbontásával. Az extra érzékelők lehetővé teszik a helyiségméret követését, és a fejhallgató mind az adatokat, mind az áramot egyetlen USB-C kábelen keresztül kapja meg. A Lenovo szerint a ThinkReality A3 „2021 közepétől kezdődően világszerte bizonyos piacokon elérhető lesz”, de nem mondja meg, hogy mennyibe kerülnek.
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok