A Mac billentyűzet háttérvilágításának automatikus kikapcsolása inaktivitás után

Avatar Gadam | 2021.02.03. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

A MacBook felhasználó a billentyűzet háttérvilágításának automatikus kikapcsolását 5 perc múlva
blackzheep / Shutterstock

Az Apple MacBooks billentyűzet háttérvilágítás funkciója hasznos, ha késő este dolgozik, vagy sötét helyiségekben dolgozik. De könnyű megfeledkezni róla, és lemerítheti az akkumulátort. Itt olvashatja el, hogyan lehet inaktivitás után automatikusan kikapcsolni a Mac billentyűzet háttérvilágítását.

A Mac rendszer Rendszerbeállítások menüjéből beállíthat egy olyan funkciót, amely automatikusan letiltja a billentyűzet háttérvilágítását, miután pár percre abbahagyta a számítógép használatát.

A kezdéshez kattintson a menüsor bal felső sarkában található Apple ikonra. Innen válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget.

Most lépjen a „Billentyűzet” részhez.

A „Billentyűzet” lapon kattintson a „Billentyűzet háttérvilágításának kikapcsolása 5 másodperc inaktivitás után” lehetőség melletti pipára.

Kattintson az „5 sec” legördülő menüre, hogy az időkorlátot legfeljebb öt percre növelhesse.

És ez az. Amikor legközelebb eltávolodik Macbookjától, a megvilágított billentyűzet nem süllyed a számítógép beépített akkumulátorához.


Most váltott a Windows-ról, és kíváncsi, hol van a Mac vezérlőpultja? Nos, hívják Rendszerbeállítások, és a következőképpen működik.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hol van a Vezérlőpult Mac-en?

Source link


41 Views 0 Ratings Rate it