A megosztott képernyős utcakép használata a Google Maps szolgáltatásban

Avatar admin | 2021.02.02. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A Google Maps alkalmazás mostantól osztott képernyős utcanézeti opcióval rendelkezik az Androidon. Bekapcsolásával egyszerre használhatja az Utcaképet és a térképet, ami megkönnyíti a rendeltetési hely megkeresését és navigálását – vagy gyakorlatilag a környék felfedezése– sokkal könnyebb, mint egyedül a térképre vagy az utcára nézni.

Az osztott képernyős Utcakép minden felhasználó számára elérhető, aki a Google Maps 10.59.1 vagy újabb verzióját használja. Az alkalmazás segítségével letöltheti az alkalmazást, és új frissítéseket kereshet Google Play Áruház.

Az osztott képernyős utcakép aktiválása a Google Maps alkalmazásban

  1. Nyissa meg a Google Maps alkalmazást androidos eszközén és keresse meg az úticélt.
  2. Érintse meg a nézet mód menüjét (ez a kör gomb a halmozott négyzetekkel) és válassza “Utcakép.”
  3. Koppintson a térkép bármely pontjára az Utcakép lehetőségre való kicsinyítéshez. Portré módban a képernyő felső részén, fekvő módban pedig a képernyő bal polcán nyílik meg.

Illusztráció a megosztott képernyős utcakép használata a Google Térképben című cikkhez

Pillanatkép: Brendan Hesse

Az osztott nézetben koppintson és húzza tovább vagy az Utcakép ablakban, vagy a térképen mozoghat a területen. Bármely mozdulat hatással lesz mindkét nézet. Koppintson a “Kiterjed” gombot az Utcakép ablakának jobb alsó sarkában, hogy teljes képernyősre nyújtsa, és elrejtse a térképet. Érintse meg újra a gombot az osztott képernyős módba való visszatéréshez.

Ha megtalálta az úticélt, és készen áll az indulásra, vannak egyéb legújabb funkciók, amelyek segíthetnek a biztonságos eljutásban. Azoknak a patáknak az alkalmazás megmutathatja, hogy merre tart AR séta navigáció. Kipróbálhatja a részletes hangutasítás opció így járás közben nem kell a telefonját bámulnia – ami az látássérült felhasználók számára is hasznos. És ha vezetsz, győződj meg róla csatlakoztassa kedvenc zenei alkalmazását a Google Térképhez így vezérelheted a dallamaidat a hangjával anélkül, hogy alkalmazást váltana.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok