A ‘Meow Mix ReMix’ az a gyűjthető nagylemez, amelyről nem tudtad, hogy szükséged van rá – tekintsd át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.12. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Macskám a Meow Mix ReMix LP-vel
Miau miau miau miau, miau miau miau miau … Andrew Heinzman

A lemezgyűjtők általában legendás művészek klasszikus albumaira koncentrálnak, de nincs jobb, mint egy homályos, bizarr, korlátozott kiadású LP. És az új Miau keverék ReMix album ez csak egy furcsa, 12 hüvelykes lemez, amely alig több mint 2 perc átdolgozott Meow Mix jinglinget tartalmaz (és egy kupont az ingyenes macskaeledelért). Mindössze 10 dollárért ASAP-ban hozzá kell adnia ezt a dolgot a lemezgyűjteményéhez.

Jegyzet: Az Amazon listázási hibája megakadályozza az embereket a Meow Mix ReMix LP. Frissítjük ezt a cikket, amikor a rekord rendelkezésre áll.

A digitális alapján Meow Mix ReMix gyűjtemény (streamelheted tovább Spotify), a gyűjthető Meow Mix ReMix Az LP öt rövid dalt tartalmaz a klasszikus Meow Mix jingle alapján. Itt van a pop-rádió dallama Luna előadóművésztől, a fejét vert fémlemez Végtelen Hiss, és természetesen a Meow Mix jingle nashville-i feldolgozása a countryénekes és a sikátoros szívtipró Heart & Paws-tól.

De figyelmeztetni kell, minden pálya a Meow Mix ReMix Az LP mindössze 30 másodperces. A 12 hüvelykes lemez alig több mint 2 perc zenét tartalmaz, ami azt jelenti, hogy A-oldala nagy része és B-oldala teljes egészében üres. Még akkor is, ha nagy rajongója vagy a Meow Mix csilingelésének, Meow Mix ReMix inkább gyűjtői cikk.

Meow Mix ReMix 10 dollárért kapható az Amazon-on. tudsz előrendelés a bakelit most áprilisban kapható, valamint egy kupon egy ingyenes táska Meow Mix új Tasty Layers macskaeledeléhez. Ne feledje, hogy ez egy ritka, gyűjthető nagylemez, ezért fogd meg most, mielőtt végleg elúszik.

Meow Mix ReMix

Tegye össze mancsait Luna, Gatocito, Hearts & Paws és más macskás zenészek számára, akik szerepelnek a gyűjthető Meow Mix ReMix LP-n!
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok