A Vudu streaming szolgáltatása az Amazon Fire TV-re érkezik 4K HDR támogatással – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.11. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A VUDU-t futtató Tűz TV.
Fandango

Amikor az Amazon 2014-ben elindította Fire TV platformját, a Vudu fórumokon (igen, ez egy dolog) az emberek azon tűnődtek, vajon az Amazon valaha is engedélyezze a Vudu streaming eszközeinek használatát. Közel hét évvel később a Vudu végre elérte a FireTV-t, 4K HDR tartalommal és a Movies Anywhere támogatással.

Az NBCUniversal’s Fandango, a mozijegy oldal, megvette Vudu a Walmarttól 2020 áprilisában. Azóta a platform „kétszámjegyű” növekedést tapasztalt. Míg a járvány nagyrészt felelős e növekedésért, a Vudu lehetőséget kínál arra, hogy új ügyfeleket vonzzon be a 4K HDR-tartalmak katalógusával és az ingyenes, hirdetésekkel támogatott filmek változó választékával. Az elérhetőség kiterjesztése a Fire TV-re segíthet a Vudu fenntartásában a következő évben, és megtakaríthatja az ügyfelek erőfeszítéseit feltörve a Fire TV botjukat Vudu számára.

A hír arra is jó okot ad a Fire TV-felhasználók számára, hogy ragaszkodjanak az Amazon platformjához. Az Amazon új tartalom hozzáadását tűzte ki a Fire TV-be az elmúlt hónapokban, még akkor is, ha ez a tartalom miatt az emberek eltávolodnak a Prime Video szolgáltatásától. A platform nemrégiben nyert Paramount + támogatás, plusz több tucat ingyenes élő csatorna a Xumo, az IMDb TV és a Plex segítségével.

A Vudu a Fire TV-re való érkezésével együtt a közelmúltban támogatást nyert a TiVo, a Comcast Infinity Flex és az Xfinity X1 platformokon. A streaming szolgáltatás a Chromecast, az Android TV, a Roku, a PlayStation 5 és az Xbox Series X / S rendszereket is támogatja.

Forrás: Fandango / Vudu via Fajta
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it