A Moen intelligens szivattyúfigyelője megtakaríthat egy elárasztott pincéből – tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.15. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A Flo által Moen szivattyú monitor
Moen

Ehhez csak egy jó eső kell, hogy elárassza a pincét vagy a mászóhelyet. Ennek megakadályozása érdekében sok otthonban vannak olyan ürítőszivattyúk, amelyek a vizet elvezetik az otthonuktól. Ez egy beállított és elfelejtett eszköz, de elfelejtése hiba lehet. Ha az olajteknő szivattyúja meghibásodik, eláraszt. A Flo by Moen Sump Pump Monitor reméli, hogy megmenthet a drága vízkároktól.

A Flo by Moen szivattyúfigyelőjének legjobb része az, hogy nem kell cserélnie a jelenlegi olajszivattyút. Az eszköz megfigyelési képességeket ad hozzá a meglévő olajszivattyúkhoz. Dugja be a monitort a falba, majd táplálja az olajteknő szivattyúját a monitoron keresztül. Miután beállította a Moen alkalmazást és csatlakoztatta a monitort a Wi-Fi-hez, máris mehet.

A Fly by Moen intelligens ürítőszivattyú újabb szöge.
Moen

A monitor folyamatosan ellenőrzi az olajteknő szivattyújának vízszintjét, teljesítményét, áramveszteségét, páratartalmát, hőmérsékletét, szivárgását és a Wi-Fi állapotát. Ha bármilyen problémát észlel, például áramkimaradást, akkor a Moen alkalmazáson keresztül értesíti Önt. És engedélyezhet egy hangos riasztást, amely figyelmezteti Önt, amikor a Wi-Fi vagy az áramellátás kimerült. Még tartalék akkumulátorral is rendelkezik, így tovább működik, ha otthona elveszíti az áramellátását.

Az áramvesztés az egyik leggyakoribb olajteknői kérdés, de a másik szivárog. A Monitor ellenőrzi az olajteknő szivattyújának vízszintjét és teljesítményét, hogy még azelőtt észlelje a szivárgást. De a távoli szivárgásérzékelő lemezt is kapja, mint extra védelmi réteget. Tegye le, és ha vizet észlel, értesítést kap.

Moennek nem idegen a vízfigyelés és az intelligens otthoni termékek. A cég kínál intelligens vízérzékelők, okos víz elzáró szelepek, okos csaptelepek, és intelligens érzékelők. A Fly by Moen alkalmazás ( iOS és Android) távolról tudatja Önnel a problémákat, és a Sump Pump Monitor csatlakozik az Alexához és a Google-hoz. Moen szerint a Szivattyúfigyelő valamikor 2021 második felében jelenik meg, és az árinformációk később fognak megjelenni.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it