A myQ Pet Portal nagyon drága, de rendkívül csodálatos (különösen a kutyád számára) – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.11. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

Az ajtó nyílásán át ugráló kutya.
Chamberlain Csoport

A kutyák valóban az ember legjobb barátai (sajnálom a macskákat). De ha van otthon szőrös, akkor az élet gyorsan átalakul: „Milyen gyorsan kell hazajutnom, mielőtt a kutya megnedvesítené a padlót?” A kutyus ajtók csúnyák és rossz állatot engedhetnek be. Lépjen be a myQ Pet Portalba, egy lift stílusú intelligens otthoni ajtóba, amely automatikusan engedi be és ki a kutyáját.

Először tegyük el a fontos dolgokat: A myQ Pet Portal nem csak kutyus ajtó. Ez egy teljes ajtócsere. Szüksége lesz egy profi telepítőre, aki hazajön, eltávolítja a meglévő ajtót, és kicseréli a myQ Pet Portal ajtajára. De az erőfeszítés érdekében kap egy szép megjelenésű ajtót, amely elrejti a legjobb tulajdonságát.

Egy ajtónál várakozó kutya, középen varrással.
Chamberlain Csoport

Míg az ajtó nagy része normálisnak tűnik, nézze meg alaposan az alja felé, és meglátja a varratot. Ez a myQ Pet Portal igazi varázsa. Amikor egy kutya myQ Pet Portal érzékelővel közeledik az ajtóhoz, a lift stílusú kutyaajtó részei elég szélesre nyílnak, hogy beengedhesse vagy kiengedje a kutyusát.

A myQ emberei valódi átültetik a rendszerébe, és rengeteg lehetőséged van. Például a Pet Portal két módot támogat: „automatikus” és „kérésre”. Az automatikus az, aminek hangzik, kutyája az ajtó közelében van, és automatikusan kinyílik. Tökéletes, ha otthon vagy, és a K-9 egész nap be- és kimenetet, be- és kimenetet akar.

Kérésre mód tökéletesen hangzik, ha otthon vagy kint a barátokkal. Automatikus kinyitás helyett az ajtó értesítést küld a myQ alkalmazásnak. Ez lehetővé teszi, hogy eldöntse, engedi-e át a kutyát. És hogy segítsen a döntés meghozatalában, a Pet Portal két kamerával rendelkezik, egyet az ajtód mindkét oldalán. Hangszórókészletet és mikrofont is kap.

Egy ember nézi a kutyát egy kamera alkalmazáson keresztül.
Chamberlain Csoport

Beszélhet a kutyájával, megnézheti, mi folyik itt, sőt megbizonyosodhat arról, hogy nem hoznak-e magukkal halott „ajándékokat” – rosszabb esetben valami szőrös barátot. Ennek érdekében az ajtó automatikusan becsukódik, miután a háziállat áthaladt a nyíláson. A kamerák lefelé nagy látószögűek,

A myQ alkalmazásban beállíthat profilokat a különféle kutyáihoz (még ha több is van), és egyedi beállítási lehetőségeket, például melyik módot használja. Felsorolhatja méretét, életkorát, fajtáját és nemét, és beállíthat egy fényképet. Természetesen minden kölyöknek szüksége lesz a saját érzékelőjére, mivel így az ajtó megkülönbözteti az egyik kutyát a másiktól (és figyelmen kívül hagyja a macskáját vagy a birtokát)

Ha aggódsz a kutyád mérete miatt, vagy hogy az ajtók becsukódhatnak a legjobb barátodnál, ne légy. A Pet Portal mindent befogad az apró 10 kilós kutyáktól a vadállati 90 font kutyákig. A myQ pedig behatolt a garázskapu hátterébe, hogy megvédje a Rovert. Érintés nélküli érzékelővel ellenőrzi, hogy az ajtó bezárásakor nincs-e semmi a nyílásban. És hasonlóan a garázskapukhoz, azt is érzékeli, hogy az ajtók érintkeznek-e valamivel, és visszahúzódnak, amikor ez történik.

A myQ alkalmazás három képernyőjén láthatók a kutya profiljai, a belépési lehetőségek és egyebek.
Chamberlain Csoport

A Chamberlain Group (az myQ mögött álló anyavállalat) nem ismert az ajtókról, és mint ilyen, a vállalat a Kolbe ajtókkal együttműködve létrehozott valamit, ami a legtöbb otthonban jól fog kinézni. De itt jön az a rész, amely szúr – árképzés.

A myQ Pet Portal teljes ajtócserét követel, és az új ajtókba beépített lift stílusú ajtók, több kamera, hangszórók és mikrofonok tartoznak. Az áramellátáshoz az otthoni vezetékeket is be kell kötni. Szóval, nem olcsó. Nem is keveset. A választott lehetőségektől függően a myQ Pet Portal 2999 dollárnál kezdődik. Minél szebben szeretné kinézni az ajtaját, annál magasabb az ár. És az ár nem tartalmazza a telepítést.

De a 3000 dollár + felett nyugalmat kap, hogy ha még egy-két órát is kint marad, kutyája nem szenved. Ehelyett kiengedhetik magukat. És tisztább házad lesz hozzá. Most előrendelheti a myQ Pet Portal webhely.
Source link


38 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok