A nagyítás egy „Jetsons” típusú visszatérést képzel el az irodába – Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2021.02.03. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Egy virtuális recepciós a Zoom Rooms for Touch eszközről fogad vendégeket.
Zoomolás

Amint a vállalatok a munkaerő jövőjéről vitáznak, csak egy biztos; irodája sokkal másképp fog kinézni, mint a pandémia előtt. Nagyítás legújabb frissítés tippeket ad arról, hogy milyenek lehetnek a „hibrid munkaterületek”, virtuális recepciósokkal, Zoom-csatlakozású levegőminőség-monitorokkal és olyan eszközökkel, amelyek automatikusan összeszámolják az emberek számát egy régimódi konferenciateremben.

Ezeknek a frissítéseknek a nagy része a Zoom Rooms, a vállalat konferenciaplatformja köré szerveződik, és új kompatibilitási funkciókat tartalmaz Szobák érintésre eszközök (táblagépek, intelligens táblák stb.). A Zoom által bejelentett új funkcióknak segítenek minimálisra csökkenteni a kapcsolatot az irodai környezetben, és csökkenteniük kell az alkalmazottak által megosztott téren érhető felületek számát.

A Zoom új virtuális recepciós funkciója valószínűleg a leginkább futurisztikus, mivel lehetővé teszi a recepciós számára, hogy távoli munkát végezzen, ahelyett, hogy kitenné magát mindenkinek, aki az irodában jár (a fenti kép őszintén szól A Jetsonok). Természetesen a frissített Zoom Rooms Controller alkalmazás hasznosabb lehet – lehetővé teszi a távoli és az irodában dolgozók számára, hogy valós időben együttműködjenek a diavetítések, dokumentumok és táblák között anélkül, hogy egymás tabletjeihez vagy laptopjaihoz nyúlnának.

Zoom a Rooms új műszerfalához, levegőminőséggel és emberszámláló funkciókkal.
Zoom a Rooms új műszerfalához, levegőminőséggel és emberszámláló funkciókkal. Zoomolás

Az új együttműködési funkciókkal együtt a Zoom Rooms Controller új irányítópultot kap, amely megmutatja, hogy egy adott pillanatban hány ember tartózkodik egy szobában, valamint információkat nyújt az iroda levegőjének minőségéről. Ezekhez az új funkciókhoz a kompatibilis intelligens kamera és Tiszta levegőminőség-figyelő. A Zoom azt is tervezi, hogy néhány Alexa hangvezérlőt felvesz a hardverébe, ami megkímélheti Önt attól, hogy megérintse a Room for Touch eszközöket az irodában.

Egyéb frissítések tartalmazzon egy új megbeszélésen belüli eszköztárat a Rooms for Touch készülékekhez, az asztali megosztási funkciók frissítését, a Galéria nézet kompatibilitását a távoli dolgozók számára és egyebeket. Ezeknek a frissítéseknek azonnal életbe kell lépniük, bár azok nem lesznek hasznosak, ha irodája nem rendelkezik a Room for Touch eszközökhöz.

Forrás: Zoomolás keresztül Engadget
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it