A nagyszerű felfüggesztő lapfagyasztó kiterjesztés meghalt, de amúgy sincs szüksége rá – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.02.05. 75 Views 0 Likes 0 Ratings

75 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Nagy Felfüggesztõ egy jégtömbben keresgél.
A legtöbb brower alapértelmezés szerint „lefagyasztja” az inaktív lapokat, így nincs szükség veszélyes kiterjesztésekre. nelelena / Macrovector / Shutterstock

Több mint 2 millió ember által használt kiterjesztést, a Great Suspender-t eltávolították a Chrome Internetes áruházból, mert rosszindulatú programokat tartalmazott. Semmi gond-Króm, Szafari, és Microsoft Edge most beépített eszközökkel rendelkeznek a régi fülek elalvására és az akkumulátor élettartamának megtakarítására, így nincs szükség a The Great Suspender és hasonló kiterjesztésekre.

Ezek a beépített fülfelfüggesztők alapértelmezés szerint engedélyezve vannak, néhány perc inaktivitás után fékezik a háttérfüleket. Ha megnyit egy felfüggesztett lapot, akkor az frissül, és ott helyezi el, ahol abbahagyta, akárcsak a dolgok működése a The Great Suspender alkalmazással. A Microsoft Edge-ben jobb egérgombbal kattinthat egy fülre, és megnyomhatja a „Szundi” gombot a kézi felfüggesztéshez. Ez a szolgáltatás hiányzik a Chrome-ból és a Safariból.

Kizárhatja a weboldalakat a lapfagyasztásból az Edge-ben, ha beírja a edge: // system / settings parancsot a keresősávba. Sajnos a Chrome nem rendelkezik testreszabási lehetőségekkel, bár kikapcsolhatja a lapfagyasztást, miután beírta a címsávba a „chrome: // flags” szót, és a „lefagy” kifejezésre keresett. A Safari nem rendelkezik hibakeresési lehetőségekkel a lapfagyasztási funkcióhoz, de letiltja a lapfagyasztást a terminálról ha akarod.

Így néz ki egy szélhámos kiterjesztés, amikor téged nyomon követ! Menő! Lowell Heddings

De mi van akkor, ha nem elégedett a böngésző alapértelmezett lapfagyasztó eszközeivel? Továbbra is javasoljuk, hogy kerülje a böngészőbővítményeket, mert azok mindent láthat, amit csinál és gyakran rosszindulatú programokat tartalmazhat. A The Great Suspender csak egy újabb emlékeztető arra, hogy a legnépszerűbb és leghasznosabb kiterjesztések is rosszindulatúak lehetnek, általában azután, hogy egyik fejlesztőtől a másikhoz cserélnek kezet.

Valójában pontosan ez történt a Nagy Felfüggesztővel! Dean Oemcke, a kiterjesztés régóta fejlesztője, eladta a The Great Suspender -t tavaly év végén ismeretlen pártnak. Azóta az új fejlesztő a The Great Suspender alkalmazásba csúsztatta a nyomkövetőket, ami 2020 novemberében eltávolította az Edge áruházból, hónapokkal később pedig eltávolította a Chrome Internetes áruházból.

Egyes webhelyek javasolják a telepítést A Csodálatos Suspender, a The Great Suspender villája, amelyet a kegyelem elejtése előtt készítettek. De már nincs szüksége fülfagyasztási kiterjesztésre, mivel a böngészője már beépített eszközökkel fékezi a háttérlapokat. Ráadásul a kiterjesztések bármikor gazdát cserélhetnek és gazemberré válhatnak, és mivel a The Great Suspender meghalt, megfogadhatjuk, hogy a rossz színészek a jövőben hasonló lapkezelő kiterjesztéseket fognak megcélozni.[ad_2]
Source link


75 Views 0 Ratings Rate it